Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το στοιχείο κλειδί για τη σύλληψη του συνεργού του 33χρονου δολοφόνου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τον άνθρωπο που είχε εξαπολύσει απειλές

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Όλο και περισσότερες έρευνες γίνονται σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της Κάρολαιν. Εφόσον οι καταθέσεις, φέρνουν στο φως νέα στοιχεία και αποκαλύψεις. Στοιχεία για τη ύπαρξη συνεργού στη δολοφονία της Καρολάιν, φέρεται να έχει η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Real News σε ρεπορτάζ της.

Ειδικότερα, η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τον άνθρωπο που είχε εξαπολύσει απειλές κατά της συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Οι αναφορές της γυναίκας που γνώριζε τα “μυστικά” της Καρολάιν έχουν δώσει ένα σοβαρό στοιχείο στις Αρχές. Το οποίο δεν αποκλείεται να “ξεκλειδώσει” τον ρόλο του τρίτου προσώπου στην υπόθεση.

Το στοιχείο αυτό δεν είναι άλλο από τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε από άγνωστο αριθμό. Μέσω των οποίων ένας άνδρας την απειλούσε: “Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει” της έλεγε ο άνδρας με αγριεμένο ύφος στο τηλέφωνο.

Η χρονική στιγμή κατά την οποία δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η Ελένη Μυλωνοπούλου είναι όταν πλέον είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια. Και είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη σύζυγο του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Η κ. Μυλωνοπούλου από τις πρώτες συνεδρίες που είχε κάνει με την Καρολάιν. Διαπίστωσε πως η νεαρή κοπέλα ήταν εγκλωβισμένη, καθώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήλεγχε κάθε της βήμα…

Related posts

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη