Beat: Επιστρέφει τα χρήματα της διαδρομής από και προς εμβολιαστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Beat: Αφορά στα εμβολιαστικά κέντρα Helexpo στο Μαρούσι Αθήνας και Πύλη Εμπορίου ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη

Beat: Μία εξαιρετική πρωτοβουλία υλοποιεί το μεγαλύτερο app κλήσης ταξί στην Ελλάδα. Θέλοντας να συνδράμει στην εκστρατεία εμβολιασμού και αν στηρίξει τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Αποφάσισε να επιστρέφει τα χρήματα για τις διαδρομές προς τα εμβολιαστικά κέντρα Helexpo – Μαρούσι και Πύλη Εμπορίου ΔΕΘ.

Η πρωτοβουλία αφορά στους πελάτες που θα καλέσουν μέσω του Beat app ταξί για να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η πρωτοβουλία θα παραμείνει ενεργή έως τις 16 Απριλίου με πάνω από 5.000 οδηγούς ταξί διαθέσιμους για αυτό το σκοπό.

Τη συγκεκριμένη παροχή μπορούν να εξαργυρώσουν όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι που πάνε να εμβολιαστούν. Είτε έχουν κινητικό πρόβλημα είτε όχι.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γενικός Διευθυντής, Βασίλης Ντάνιας «Γνωρίζουμε ότι το τελευταίο έτος είναι γεμάτο συνεχείς περιορισμούς και δυσκολίες. Γι’ αυτό νιώθουμε την ανάγκη να αναλάβουμε δράσεις με ουσία. Και να βοηθήσουμε τους επιβάτες να φτάσουν στα κέντρα εμβολιασμού με άνεση και ασφάλεια. Τα ταξί είναι ένα ιδανικό μέσο μεταφοράς γι’ αυτόν το σκοπό και μέσω της τεχνολογίας μας η διαδικασία γίνεται εύκολα και αυτοματοποιημένα».

Επίσης πρόσθεσε «Μετά από ένα έτος πανδημίας με τις μετακινήσεις να έχουν περιοριστεί σημαντικά, κάθε διαδρομή μετράει για τους συνεργαζόμενους οδηγούς. Με την πρωτοβουλία μας, θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους οδηγούς ταξί να υποστηρίξουν τις ευπαθείς ομάδες. Και ταυτόχρονα να αυξήσουν τις διαδρομές και το εισόδημά τους, με το κόστος να απορροφάται πλήρως από το Beat. Με αυτήν την ιδέα, οι δημόσιες συγκοινωνίες θα ανακουφιστούν ακόμη περισσότερο».

Αναλυτικές πληροφορίες για την παροχή που συμβάλλει στην εκστρατεία του εμβολιασμού από την Beat

Η πρωτοβουλία αφορά στην μετακίνηση προς τα εξής εμβολιαστικά κέντρα:

  • Αθήνα: Εμβολιαστικό κέντρο Helexpo, Μαρούσι – Λεωφόρος Κηφησίας 39
  • Θεσσαλονίκη: Εμβολιαστικό κέντρο Πύλη Εμπορίου ΔΕΘ, επί της Εγνατίας Οδού, Περίπτερο 13

Η παροχή αφορά σε επιστροφή των χρημάτων για δύο διαδρομές, δηλαδή από και προς τα εμβολιαστικά κέντρα. Είναι έως 10 ευρώ για κάθε διαδρομή, επομένως 20 ευρώ σύνολο.

Ο πελάτης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το Beat app, να επιλέξει τη διαδρομή που θέλει να μεταβεί και να βάλει τον κωδικό «emvolio». Αφού ολοκληρωθεί η διαδρομή, θα επιστραφεί η αξία αυτής στον επιβάτη για μελλοντική χρήση.

Related posts

Πότε λήγουν οι ταυτότητες

Νέος σεισμός πριν λίγο

Μαθεύτηκε η ταυτότητά του: Θρήνος για τον 34χρονο που έκανε βοuτıά θaνάτου από το Λευκό Πύργο, «μίλησαν» οι κάμερες