BoμBα: Ανακοινώθηκε το τέλoς

BoμBα: Ανακοινώθηκε το τέλoς

Μετά από 40 χρόνια αδιάκοπης προσφοράς, ο Θοδωρής Κολυδάς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη θέση του διευθυντή στην ΕΜΥ, κλείνοντας ένα τεράστιο κεφάλαιο της ζωής του.

Σε ανάρτηση στο X, ο μετεωρολόγος γνωστοποίησε πως η κακοκαιρία που έχει πλήξει τα νησιά των Κυκλάδων και αναμένεται να εξαπλωθεί, είναι το «τελευταίο έκτακτο δελτίο της μετεωρολογικής μου καριέρας στην ΕΜΥ».

BoμBα: Ανακοινώθηκε το τέλoς

Ο Θοδωρής Κολυδάς αποσύρεται από την ΕΜΥ

Σημειώνει, ωστόσο, πως θα διατηρήσει την παρουσία του «στον χώρο της Μετεωρολογίας, της Επιστήμης που θα εξακολουθήσω να υπηρετώ μέσα από την προσωπική μου ιστοσελίδα, τα κοινωνικά δίκτυα, τον Ακαδημαϊκό χώρο και τα Μέσα Ενημέρωσης».

«Το τελευταίο έκτακτο δελτίο της μετεωρολογικής μου καριέρας στην ΕΜΥ. Μετά από 40 χρόνια πλήρους Δημόσιας υπηρεσίας αποχωρώ, διατηρώντας όμως ενεργή την παρουσία μου στον χώρο της Μετεωρολογίας, της Επιστήμης που θα εξακολουθήσω να υπηρετώ μέσα από την προσωπική μου ιστοσελίδα, τα κοινωνικά δίκτυα, τον Ακαδημαϊκό χώρο και τα Μέσα Ενημέρωσης.

Γαλλική συνταγή κοτόπουλου σε 30 λεπτά

Όλο το χωριό έμεινε σοκαρισμένο, όταν ένας από τους ντόπιους άνδρες γύρισε στο πατρικό του σπίτι με μια γυναίκα με τέτοια εμφάνιση… Όμως σύντομα αποκαλύφθηκε κάτι τρομερό για τη νέα του σύζυγο

Ψωμί τοστ αλλιώς – τραγανό απ’ έξω, κρεμώδες μέσα

Βαρύ πένθος για τον 13χρονο Κωνσταντίνο – Συγκλονίζει η μητέρα του: «Μονάκριβέ μου, σε γέννησα και στα 13 σου σε πήρε ο Θεός»

Μια σερβιτόρα πρόσφερε το μοναδικό της γεύμα σε έναν ξεχασμένο ηλικιωμένο… λίγες μέρες αργότερα, τα παιδιά του έφτασαν με άνδρες ασφαλείας και μια συγκλονιστική κατηγορία

Προτεινόμενα