Brussels Airlines: Η αεροπορική εταιρία κάνει προσφορές για προορισμούς στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2021

Brussels Airlines: Δείτε αναλυτικά τις προσφορές και τους προορισμούς που εξυπηρετεί η αεροπορική εταιρία

Brussels Airlines: Η βελγική αεροπορική εταιρία πραγματοποιεί ήδη προσφορές για ελληνικούς προορισμούς για το καλοκαίρι 2021. Προσπαθώντας να δει μακροπρόθεσμα και να κάνει στην άκρη τις οικονομικές συνέπειες του κορονοϊού. Η αεροπορική εταιρία προσβλέπει στο να δημιουργήσει προσφορές για το ερχόμενο καλοκαίρι 2021.

Αρχικά, η αεροπορική εταιρία προσθέτει ως νέο προορισμό στο πρόγραμμά της, το Μπάρι. Ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος είναι οι μήνες κατά τους οποίους οι Βέλγοι ξεκινούν να σχεδιάζουν σιγά – σιγά τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Για αυτό το λόγο, η αεροπορική εταιρία φροντίζει να ενημερώσει το πτητικό της πρόγραμμα και να συμπεριλάβει ελκυστικές προσφορές.

Ανάμεσα στους ελληνικούς προορισμούς που θα εξυπηρετεί η αεροπορική εταιρία, συγκαταλέγονται τα εξής νησιά. Η Κέρκυρα, η Κως, η Ρόδος, η Ζάκυνθος και η Κρήτη. Με πολλές πτήσεις μέσα στην εβδομάδα, ώστε να εξυπηρετηθεί όλο το επιβατικό κοινό. Προσφορές θα υπάρξουν επίσης και για τα ισπανικά νησιά Ίμπιζα, Μαγιόρκα, Τενερίφη και Λας Πάλμας.

Ακόμα, η Αθήνα θα εξυπηρετείται 6 φορές την εβδομάδα.

Τέλος, θα εξυπηρετούνται επίσης πτήσεις προς και από το Ντουμπρόβνικ και το Σπλιτ της Κροατίας.

Η αεροπορική εταιρία πραγματοποιεί εντωμεταξύ δωρεάν τεστ κορονοϊού σε επιλεγμένες πτήσεις

Μάλιστα η πρώτη δοκιμή είχε πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου. Αφορούσε την πτήση SN3157 με προορισμό το Μιλάνο. Οι επιβάτες επιτρεπόταν να πετάξουν μόνο στην περίπτωση που το τεστ ήταν αρνητικό.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό