Χαϊδάρι: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο έξω από το Δημαρχείο – Δείτε τις φωτογραφίες

Χαϊδάρι: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ορατό σε όλη τη Δυτική Αττική

Χαϊδάρι: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ολοκληρώθηκε ο στολισμός στην πλατεία έξω από το Δημαρχείο. Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα κατέφθασε και στο Δήμο Χαϊδαρίου καθώς ολοκληρώθηκε ο στολισμός της πλατείας ακριβώς έξω από το Δημαρχείο.

Σιγά-σιγά, οι δήμοι τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα βάζουν τα γιορτινά τους και στολίζονται εντυπωσιακά για τα Χριστούγεννα. Το δέντρο του Χαϊδαρίου έχει ύψος 10 μέτρων και είναι όμορφα στολισμένο. Στην πλατεία υπάρχει επίσης και μία εντυπωσιακή φάτνη. Μάλιστα το στολισμένο δέντρο μπορεί να το δει κανείς, όπου κι αν μένει στη Δυτική Αττική.

Ο στόχος του Δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού είναι να υλοποιηθούν πρωτοβουλίες και έργα όπως για παράδειγμα η συνεργασία με το Καστελόριζο σε θέματα πολιτισμού.

Χαϊδάρι: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 10 μέτρων

Χαϊδάρι: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 10 μέτρων

Χαϊδάρι: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 10 μέτρων

Χαϊδάρι: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 10 μέτρων

Εκτός από το χριστουγεννιάτικο στολισμό στο Δήμο Χαϊδαρίου, σχεδόν όλες οι περιοχές της χώρας έχουν βάλει τα γιορτινά τους

Σήμερα ολοκληρώθηκε ο στολισμός της Πλατείας Ομόνοιας, με ένα τεχνητό δέντρο ύψους 15 μέτρων δίπλα από το συντριβάνι. Ο στολισμός είναι εντυπωσιακός και δίνει μία νότα χαράς και ελπίδας στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε.

Και στην Πάτρα, στολίστηκε και φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο χωριό παρουσία του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη όπως κάθε χρονιά.

Στη Θεσσαλονίκη, οι εργασίες για το στολισμό των δύο δέντρων στην Πλατεία Αριστοτέλους βαίνουν με γοργό ρυθμό και αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα. Θα στολιστούν και τα νοσοκομεία της πόλης.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα