Χαλάνδρι έγκλημα: «Είχε βάλει πιστόλι και στο κεφάλι της Μελίνας» – Όσα αποκάλυψε η σύζυγος του γιατρού

Χαλάνδρι: «Είχε βάλει πιστόλι και στο κεφάλι της Μελίνας»

Σοκαρισμένη και εξοργισμένη είναι η σύζυγος του οφθαλμιάτρου που δέχτηκε πυροβολισμούς από τη μητέρα της 12χρονης κόρης του έξω από το σπίτι του, στο Χαλάνδρι. Η ίδια αποκάλυψε ότι η 49χρονη εικαστικός είχε στραφεί και εναντίον του παιδιού της.

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος επέστρεφε με το παιδί του από το σχολείο και όταν πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην πυλωτή της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας στο Χαλάνδρι, βρέθηκε αντιμέτωπος με την 49χρονη, που του έριξε πέντε φορές, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά και το θώρακα.

Την ώρα της επίθεσης η σύζυγός του, όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (12.11.2021) στους δημοσιογράφους, ήταν στο σπίτι τους. Και άκουσε τους πυροβολισμούς.

«Ο άνδρας μου τη φοβόταν» είπε η γυναίκα και αποκάλυψε ότι η 49χρονη εικαστικός, πριν μερικά χρόνια, «είχε βάλει πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας».

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της συζύγου του οφθαλμιάτρου μετά την επίθεση στην περιοχή του Χαλανδρίου

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος, αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τη Βρετανίδα σύζυγό του, το θύμα χειρουργήθηκε δυο φορές και η ζωή του κινδυνεύει ακόμα.

Από το 2016, όταν ο 68χρονος γιατρός κέρδισε τη μάχη για την επιμέλεια του παιδιού, στην 49χρονη εικαστικό είχε απαγορευτεί οποιαδήποτε σχέση με το παιδί. 

Η σύζυγος του γιατρού που δίνει μάχη για τη ζωή του αποκάλυψε ότι η 49χρονη είχε πάει κι άλλες φορές στο σπίτι τους και πως αν ήταν και η ίδια μαζί με το σύζυγό της και το παιδί, θα είχε πυροβολήσει και εκείνη. «Μας ενοχλεί συνέχεια, χρόνια» είπε με αγανάκτηση, αναρωτώμενη γιατί η γυναίκα αυτή ήταν ελεύθερη. 

Με τη φωνή της να “σπάει”, η σύζυγος του 68χρονου οφθαλμιάτρου είπε επίσης ότι εξαιτίας του φόβου, η 12χρονη Μελίνα δεν είχε φυσιολογική ζωή γιατί δεν μπορούσε να βγει να παίξει έξω ελεύθερα.

Για τις συνεχείς απειλές που δέχονταν η οικογένεια από τη 49χρονη, όπως είπε η σύζυγος του θύματος, είχαν ενημερωθεί οι αρχές, υπήρχαν δικαστικές αποφάσεις αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα. 

Χθες το πρωί, λίγες ώρες πριν την επίθεση στον γιατρό, άνθρωποι στη γειτονιά είχαν δει τη 49χρονη να βρίσκεται στην περιοχή αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι επρόκειτο να συμβεί. 

Η εικαστικός είχε στήσει καρτέρι στον γιατρό και περίμενε κάτω από το σπίτι του. Όταν εκείνος πάρκαρε το αυτοκίνητό του και κατέβηκε με το παιδί, εκείνη τους πλησίασε, έβγαλε ένα όπλο από την τσάντα της, τον πυροβόλησε και στη συνέχεια προσπάθησε να αρπάξει το παιδί και να το βάλει στο αυτοκίνητό της, αλλά εκείνο αντιστάθηκε και έμεινε με τον τραυματισμένο πατέρα του. Στο αυτοκίνητό της, δε, βρέθηκε ένα… μίνι οπλοστάσιο, με μαχαίρια, ξίφος αλλά και μια τράπουλα ταρώ. 

Χαλάνδρι έγκλημα: «Είχε βάλει πιστόλι και στο κεφάλι της Μελίνας» – Όσα αποκάλυψε η σύζυγος του γιατρού

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo