Χαλκίδα σοκ: Καταγγελία για νηπιαγωγό που έβγαλε 4χρονη έξω στο κρύο για να την τιμωρήσει

Χαλκίδα σοκ: Δείτε τι ανέφερε μητέρα ενός άλλου παιδιού και τι απάντησε η νηπιαγωγός

Χαλκίδα σοκ: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας με ένα εξοργιστικό συμβάν που έλαβε χώρα σε νηπιαγωγείο. Σύμφωνα με πληροφορίες και ρεπορτάζ του zougla.gr, το συμβάν έλαβε χώρα την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου Χαλκίδας.

Η νηπιαγωγός έβγαλε έξω από την τάξη και εκτός σχολείου ένα 4χρονο κοριτσάκι για να το τιμωρήσει επειδή έκανε φασαρία. Το παιδί έκλαιγε με λυγμούς και ήθελε να επιστρέψει στην τάξη με τα υπόλοιπα παιδάκια, ωστόσο η νηπιαγωγός το αγνοούσε.

Η κα. Αφροδίτη Παναγάκου, μητέρα ενός από τα παιδιά που πηγαίνουν στο εν λόγω νηπιαγωγείο ανέφερε ένα άλλο περιστατικό. Σύμφωνα με την ίδια, το 4 ετών αγοράκι της έχει πέσει θύμα βιαιοπραγίας από άλλη νηπιαγωγό! Η μητέρα του παιδιού εντόπισε ένα σημάδι στο λαιμό του παιδιού της.

Η ίδια κυρία γνωρίζει ότι το βίντεο που δείχνει το κοριτσάκι έξω από το νηπιαγωγείο να κλαίει. Το τράβηξε μία άλλη μητέρα που περνούσε από το σημείο. Η συγκεκριμένη γυναίκα μπήκε στο νηπιαγωγείο για ρώτησε τι νηπιαγωγό για ποιο λόγο προέβη σε μία τέτοια πράξη. Η νηπιαγωγός στη συνέχεια, έβαλε ξανά στην τάξη το κοριτσάκι.

Το 4χρονο κοριτσάκι ανέφερε το περιστατικό στους γονείς του, οι οποίοι συναντήθηκαν με τη νηπιαγωγό. Εκείνη απολογήθηκε και είπε ότι δεν θα το ξανακάνει.

Χαλκίδα σοκ: Νηπιαγωγός έβγαλε 4χρονο κοριτσάκι στο κρύο για τιμωρία

Δείτε τι ανέφερε η νηπιαγωγός που προκάλεσε σοκ στην πόλη της Χαλκίδας και το βίντεο με το κοριτσάκι να κλαίει στο κρύο

Η νηπιαγωγός είναι η Σουλτάνα Ιορδανοπούλου. Η εν λόγω κυρία παραδέχτηκε το λάθος της και ανέφερε ότι φέρθηκε με τρόπο υπερβολικό. Όπως ανέφερε η ίδια «Το έβγαλα έξω από την πόρτα και του μίλαγα συνέχεια λέγοντάς του ότι πρέπει να ηρεμήσει. Αμέσως μετά κάλεσα τη μητέρα του. Σίγουρα η αντίδρασή μου ήταν ακραία, αλλά έπρεπε να προστατέψω και τα άλλα παιδιά. Οι γονείς το απόγευμα ήρθαν στο σχολείο και συνεργαστήκαμε για τα επόμενα βήματα για τη βελτίωση του παιδιού». Ανέφερε δε ότι η μητέρα που τράβηξε το βίντεο ενδέχεται να έχει «εκδικητική» συμπεριφορά εναντίον της».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα