Χαλκιδική: Λειτουργούσε παράνομη θεία λειτουργία σε εκκλησία – Πιστοί επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Χαλκιδική: Σοκ με την εκκλησία στην περιοχή που λειτουργούσε παράνομα παρά την απαγόρευση λόγω κορονοϊού

Χαλκιδική: Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με το περιστατικό παράνομης θείας λειτουργίας που έλαβε χώρα σε εκκλησία. Παρά το γεγονός ότι ισχύει απαγορευτικό μετακίνησης. Και δεν υπάρχει κάποιος κωδικός SMS να στείλει κάποιος στο 13033 να πάει στην εκκλησία. Ένας ιερέας αποφάσισε να τελέσει κανονικά θεία λειτουργία με πιστούς στην συγκεκριμένη εκκλησία.

Πρόκειται για μία εκκλησία σε χωριό της βόρειας Χαλκιδικής, στην οποία το πρωί της Κυριακής ο ιερέας της εκκλησίας, λειτούργησε κανονικά. Σαν να μην υπάρχει απαγορευτικό μετακίνησης και κορονοϊός. Ύστερα από καταγγελία για παράνομη θεία λειτουργία, η αστυνομία μετέβη στην εκκλησία. Στο εσωτερικό της, εκτός από τον ιερέα, εντοπίστηκαν και δύο πιστοί. Τότε, οι αστυνομικές αρχές άμεσα προχώρησαν στην επιβολή προστίμου των 300 ευρώ στους δύο πολίτες και 1.500 ευρώ στον ιερέα.

Χαλκιδική: Ιερέας λειτούργησε παράνομη θεία λειτουργία σε εκκλησία

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πιστοί στην εκκλησία της Χαλκιδικής επιτέθηκαν λεκτικά και σωματικά στους αστυνομικούς

Ωστόσο, ύστερα από τα πρόστιμα, σύμφωνα με το voria.gr, ο γιος του ιερέα, μαζί με έναν από τους δύο πιστούς επιτέθηκαν λεκτικά και σωματικά στους δύο αστυνομικούς, τραυματίζοντάς τους ελαφρά. Μάλιστα από τον διαπληκτισμό τραυματίστηκε ελαφρά και ο ένας πιστός.

Στη συνέχεια, οι δύο αστυνομικοί μετέβησαν προληπτικά στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ τα δύο άτομα που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς συνελήφθησαν.

Υπενθυμίζεται ότι η τέλεση λειτουργιών επιτρέπεται στην καραντίνα, μόνο με την παρουσία ιερέων και του αναγκαίου προσωπικού χωρίς πιστούς.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα