«Χαμογελάει» από τον παράδεισο η Καρολάιν: Οι γονείς της πουλάνε το σπίτι τους και εγκαταλείπουν την Αλόννησο

Αλόννησος: Νέο ξεκίνημα για τους γονείς της Καρολάιν

Οι γονείς της Καρολάιν έβαλαν πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο ενώ πρόκειται να εγκαταλείψουν οριστικά το νησί και την Ελλάδα.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα thenewspaper.gr, η αποχώρηση των γονιών της άτυχης Καρολάιν Κράουτς, που βρήκε τραγικό θάνατο στα Γλυκά Νερά από τον άνδρα της σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα, είναι οριστική μετά την δικαστική απόφαση που τους έδωσε την πλήρη επιμέλεια της κόρης του ζευγαριού, της μικρής Λυδίας. Μάλιστα το ζευγάρι πουλάει το σπίτι του στην Αλόννησο.

Οι γονείς της αδικοχαμένης 20χρονης, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έχουν επιστρέψει στις Φιλιππίνες, όπου ζουν μαζί με την αδελφή της άτυχης Καρολάιν.

Όπως έχουν πει και στο παρελθόν, οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς επιθυμούν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ασφαλές περιβάλλον, μακριά από οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει το αποτρόπαιο έγκλημα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Η μικρή Λυδία μάλιστα – που δεν μιλά ελληνικά – φωνάζει ως «μαμά» της την αδελφή της Καρολάιν.

Οι γονείς της Καρολάιν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν οριστικά την Ελλάδα, αλλά και την αγαπημένη τους Αλόννησο.

Για το λόγο αυτό, έχουν βάλει πωλητήριο στο σπίτι που έμεναν στο νησί. Το ζεύγος Κράουτς έχει απευθυνθεί ήδη σε γνωστό μεσιτικό γραφείο, που έχει αναλάβει την πώληση του σπιτιού τους στην Αλόννησο.

Πρόκειται για ένα σπίτι συνολικού εμβαδού 150 τ.μ., το οποίο κατασκευάστηκε το 2000 και πωλείται έναντι 500.000 ευρώ.

Το πατρικό της Καρολάιν στην Αλόννησο

Related posts

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών