Χαμογελάει ξανά η Εύα Καϊλή: Έμαθε σήμερα τα ευχάριστα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Εύα Καϊλή: Έξαλλος ο δικηγόρος της με την αποφυλάκιση Παντσέρι

Η Δικαιοσύνη του Βελγίου απεφάνθη την αποφυλάκιση του Πιερ Αντόνιο Παντσέρι με βραχιολάκι. Ωστόσο παραμένει στη φυλακή η Εύα Καϊλή και ο δικηγόρος της, Σβεν Μαρί δηλώνει πως ήρθε η ώρα και την αποφυλάκιση της ευρωβουλευτού.

Ο γνωστός Βέλγος δικηγόρος, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, κατήγγειλε ότι η Εύα Καϊλή δέχεται πιέσεις και αποκάλυψε ότι τη Μεγάλη Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η ακρόαση της Ελληνίδας πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου όπου θα ζητήσει από τους Βέλγους δικαστές να αφήσουν ελεύθερη την πελάτισσά του, όπως έγινε και με όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην υπόθεση Qatargate.

«To πιο εξοργιστικό, αηδιαστικό και απίστευτο πράγμα είναι ότι ο κ. Παντσέρι είναι εκτός φυλακής γιατί -ελπίζω να κάθεστε- έχει κατάθλιψη. Και είπε επίσης πως έχει πρόβλημα και με τα μάτια του. Όντως και θα είμαι σκληρός τώρα. Έχω πρόβλημα με τη μέση μου, έχω πρόβλημα με τα πάντα. Αυτός δεν μπορεί να είναι λόγος», δήλωσε ο Βέλγος δικηγόρος.

Τόνισε δε πως θα είναι πολύ σκληρός και προκλητικός απέναντι στους δικαστές, διότι είναι απογοητευμένος από τον τρόπο που κινήθηκαν οι βελγικές Αρχές.

Ο Σβεν Μαρί για την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή

«Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του κ. Παντσέρι, πολύ αμφιβάλλω για το αν λέει την πραγματικότητα και όλη την αλήθεια για όλους. Κατάφερα την περασμένη εβδομάδα να δω όλες τις βιντεοσκοπημένες ανακρίσεις του κ. Παντσέρι. Σίγουρα στο τέλος του χρόνου λέει ότι η κυρία Εύα Καϊλή έχει διαφθαρεί», πρόσθεσε και κατήγγειλε πιέσεις προς την Ελληνίδα ευρωβουλευτή: «Η κυρία Καϊλή έχει ανακριθεί περισσότερες από 20 ώρες τις τελευταίες δύο εβδομάδες από την αστυνομία. Ήταν σε θέση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις. Δεν τους άρεσει αυτό. Γιατί; Γιατί αυτές δεν είναι οι απαντήσεις που θέλουν. Και έτσι αυτό σημαίνει ότι το ένταλμα σύλληψης κατά της κυρίας Καϊλή δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ένταλμα σύλληψης υπό πίεση. Ποια είναι η πίεση; Ότι δεν βγαίνεις από τη φυλακή αν δεν ομολογήσεις».

Τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου, η κυρία Καϊλή θα βρεθεί ξανά ενώπιον του προανακριτικού συμβουλίου και θα ζητήσει να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Όπως είπε αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ ο κ. Σβεν Μαρί, είναι προετοιμασμένοι και αισιόδοξοι.

-Είστε αισιόδοξος;

-Ναι, βεβαίως είμαι. Είναι αδύνατο να μην αφεθεί ελεύθερη όταν ακούω ότι όλοι οι άλλοι είναι έξω. Όχι!

-Έχετε μιλήσει με την κυρία Καϊλή; Πώς είναι τώρα;

-Είναι όπως όταν κάποιος είναι φυλακισμένος. Είναι σαν κάποιον που φωνάζει για την αθωότητά του.

Related posts

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική