Χαμός για την Super Κική: “Έβριζε τους αστυνομικούς και τους έλεγε μπάτσους των 600 ευρώ”

Super Κική: Η μαρτυρία του προέδρου της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων

Ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα στην εκπομπή Πρωινό με αφορμή την δήλωση του Γιώργου Καλλιακμάνη για τη Σούπερ Κική. Παράλληλα ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον προέδρο της Ένωσης των Αστυνομικών, στο πάνελ και στον δικηγόρο της ινφλουένσερ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων ισχυρίστηκε πως μετά τη σύλληψή της, η Super Κική μίλησε άσχημα κατά των ανδρών της αστυνομίας, και μάλιστα, τους χαρακτήρισε «μπάτσους των 600 ευρώ».

«Κατ’ αρχήν εγώ δεν είμαι δικαστής για να δικάσω. Διάβασα κάποια πράγματα, αντιλαμβάνομαι και δίνω πάντα άλλοθι στους ανθρώπους. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί κάποιοι από τα θέματα που είχαν με τον πατέρα τους ή με οποιονδήποτε άλλο να έχουν κάποια θέματα και μπράβο τους που τα αντιμετώπισαν, αν τα αντιμετώπισαν. Όμως, δεν είναι συμπεριφορά κάποιοι να πηγαίνουν στα κρατητήρια της Αστυνομίας και να βρίζουν τους αστυνομικούς και να τους λένε “μπάτσοι εσείς των 600 ευρώ”», ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε αν αυτό ειπώθηκε από τη Super Κική και ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων απάντησε θετικά.

«Να δούμε ποιοι είναι οι celebrities, που βγαίνουν κι έχουν άποψη γιατί εγώ υποστεί από τη συγκεκριμένη κυρία… Βγαίνει κάθε εβδομάδα σε μία εκπομπή για να βρίσει εμένα. Γιατί κάποιοι της δίνουν βήμα, όχι προφανώς επειδή έχει υπόσταση, αλλά επειδή θα πει κάτι εναντίον του Λιάγκα», ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα.

Στο Πρωινό έκανε παρέμβαση και ο συνήγορος υπεράσπισης της Super Κικής, κ. Βίκτωρας Στεφανόπουλος.

Αδιανόητη ένταση στην εκπομπή Πρωινό για την κράτηση της Super Κικής

Related posts

Πώς θα βγάλετε τη νέα ταυτότητα – Τα πρόστιμα αν δεν αλλάξετε

Μούδιασε ο κόσμος: Auτό είναι το γνωστό φάpμακο που ανακαλεί ο ΕΟΦ

Ανατριχιάσαμε ολόκληροι: Φpίκη με μωpό ενός έτους