Χαμός σε όλη την Ελλάδα από τις συγκεντρώσεις κατά των μέτρων και του υποχρεωτικού εμβολιασμού

by Τόνια Τζαφέρη

Συγκεντρώσεις κατά του εμβολιασμού: Χαμός από κόσμο σε όλη την Ελλάδα

Συγκεντρώσεις κατά του εμβολιασμού: Ένταση και επεισόδια έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Τετάρτης κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Περίπου 1.000 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το Κοινοβούλιο. Προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

Την ώρα που στο Σύνταγμα βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία, στα Προπύλαια. Υπήρξε ένταση ανάμεσα σε ομάδα αντιεξουσιαστών και σε αντιεμβολιαστές. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε και τραυματισμός.

Ενώ παράλληλα από την ΕΛ.ΑΣ, έγινε και ισχυρότατη χρήση χημικών.

Συγκεντρώσεις κατά του εμβολιασμού: Χαμός από κόσμο σε όλη την Ελλάδα

Όλες αυτές οι συγκεντρώσεις, την στιγμή που πληθαίνουν επικίνδυνα τα κρούσματα και η μετάλλαξη Δέλτα να καλπάζει. Οι αντιεμβολιαστές αποφάσισαν να αναλάβουν και πάλι δράση διαμαρτυρόμενοι για τον εμβολιασμό και τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Εκτός από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη συλλαλητήρια έγιναν και σε πολλές μεγάλες πόλεις της χώρας. 

Με κεντρικό σύνθημα “Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό” πολλοί διαδηλωτές έδωσαν το παρών στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών έγινε και στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Η συγκέντρωση μάλιστα έχει και παλμό καθώς αρκετοί κρατούσαν ελληνικές σημαίες. Ενώ  ακούστηκε και ο εθνικός ύμνος. Ιδιο σκηνικό και στην Ξάνθη… Διαμαρτύρονταν κρατώντας ελληνικές σημαίες αλλά και σταυρούς και έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, στα Χανιά πραγματοποίησαν δεκάδες πολίτες.

Συλλαλητήριο κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών έγινε και στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής με τους συγκεντρωμένους να διαμαρτύρονται με σημαίες και συνθήματα. Στην πλατεία Ειρήνης μίλησαν πολίτες, εκφράζοντας ενστάσεις κατά των εμβολίων, κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και κατά του διαχωρισμού των πολιτών.

Στιγμιότυπα των συγκεντρώσεων κατά του εμβολιασμού σε βίντεο:

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα