Χανιά: Λειτουργούσε παράνομα μπαρ – Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο

by i-diakopes.gr

Χανιά: Ακόμα ένα περιστατικό παράνομου ανοίγματος εν μέσω lockdown

Χανιά: Τα παράνομα ανοίγματα καταστημάτων τείνουν να γίνουν μέρος της καθημερινότητας. Δεν υπάρχει μία μέρα που να μην ακούσουμε για ένα παράνομο άνοιγμα. Για μία σύναξη πολλών ατόμων σε σπίτι ή για μία αυτοσχέδια χαρτοπαικτική λέσχη.

Αυτή τη φορά, η αστυνομία έπιασε επ’ αυτοφόρω ένα κατάστημα των Χανίων στην Κρήτη να λειτουργεί κανονικότατα λες και δεν υπάρχει καραντίνα και κορονοϊός. Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος – μπαρ, επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ και θα οριστεί και δικάσιμος.

Σε άλλο κατάστημα των Χανίων, αυτή τη φορά σε μπακάλικο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ καθώς λειτουργούσε εκτός ωραρίου.

Χανιά: Μπαρ λειτουργούσε κανονικά παρά τα μέτρα κατά του κορονοϊού

Εκτός από το ανοιχτό μπαρ στην περιοχή των Χανίων, οίκος ανοχής λειτουργούσε κανονικά στην Ομόνοια με 26 άτομα

Ακόμα ένα περιστατικό που έλαβε μεγάλη δημοσιότητα χθες, αφορούσε έναν οίκο ανοχής στην Ομόνοια, στο κέντρο της Αθήνας. Ο εν λόγω οίκος ανοχής λειτουργούσε κανονικά και πιάστηκαν επ’ αυτοφόρω 26 άτομα. Η κεντρική είσοδος ήταν σφραγισμένη ώστε να μην μπορούν να μπουν οι αστυνομικοί, ωστόσο με την παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικήγς Αρχής έγινε η είσοδος στο κατάτημα.

Στον ιδιοκτήτη της επιχείρισης επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5.000 ευρώ, ενώ στις προσωρινές διαχειρίστριες, δύο γυναίκες, πρόστιμο 3.000 ευρώ. Σε όλους τους υπόλοιπους θαμώνες επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα