Χανιά: Σουπερμάρκετ τοποθέτησε φανάρι στην είσοδο για να μην παραβιάζονται τα μέτρα

Χανιά: Μία εξαιρετικά έξυπνη ιδέα που αν μη τι άλλο θα μπορούσε να εδραιωθεί

Χανιά: Μία απίστευτη πατέντα σκέφτηκε ιδιοκτήτης σουπερμάρκετ στην περιοχή των Χανίων. Στην είσοδο του καταστήματος, τοποθετήθηκε ένα φανάρι ώστε να ελέγχει την είσοδο των πελατών στο κατάστημα.

Για να αποφεύγεται να μοιράζονται καρτέλες στους πελάτες οι οποίες αλλάζουν συνέχεια χέρια. Αλλά και για να μην συγκεντρώνονται μεγάλες ουρές με άτομα να ρωτάνε πότε να μπουν στο κατάστημα. Οι υπεύθυνοι σκέφτηκαν ότι θα ήταν μία καλή λύση να τοποθετηθεί ένας φωτεινός σηματοδότης στην είσοδο.

Έτσι, μόλις είναι «πράσινο» μπορεί να μπει πελάτης, ενώ όσο είναι «κόκκινο» θα πρέπει να περιμένει. Πρώτα θα βγει ένας πελάτης από το κατάστημα και μετά θα μπει ο επόμενος.

Η συγκεκριμένη πατέντα υιοθετήθηκε σε κατάστημα Lidl στην περιοχή των Χανίων. Ώστε να διευκολύνεται η απρόσκοπτη τήρηση των μέτρων και των πρωτοκόλλων για την προστασία από τον κορονοϊό.

Χανιά: Σουπερμάρκετ έβαλε φανάρι στην είσοδο του καταστήματος

Χανιά: Σουπερμάρκετ έβαλε φανάρι στην είσοδο του καταστήματος

Πηγή: flashnews.gr

Μπορεί στην περιοχή των Χανίων να υιοθετήθηκε έξυπνη πατέντα για τον κορονοϊό, ωστόσο στην Κυφέλη φρίκη έζησε μία 25χρονη κοπέλα

Σοκ και δέος προκαλεί η καταγγελία μίας 25χρονης εγκύου ότι δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από άγνωστο άνδρα. Η 25χρονη δέχτηκε την επίθεση στην Κυψέλη το βράδυ της Κυριακής. Έκτοτε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χείλη. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι άγνωστος άνδρας σταμάτησε με το αυτοκίνητο και της επιτέθηκε ξαφνικά. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση που ξυπνά άσχημες μνήμες και θυμίζει την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα τον περασμένο Μάϊο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo