Χαριλάου Θεσσαλονίκης: Καφενείο λειτουργούσε κανονικά – Είχε στο εσωτερικό 9 άτομα – Πρόστιμο 3.000 ευρώ

Χαριλάου Θεσσαλονίκης: Πέρα από το πρόστιμο επιβλήθηκε επίσης αναστολή λειτουργίας 15 ημερών

Χαριλάου Θεσσαλονίκης: Ακόμα ένα περιστατικό παρανομίας εντοπίστηκε από την αστυνομία, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις 21:30 χθες το βράδυ, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν ένα καφενείο στη Χαριλάου να λειτουργεί κανονικά. Μάλιστα στο εσωτερικό βρίσκονταν 9 άτομα συνολικά.

Μεγάλο πρόστιμο βεβαιώθηκε στον ιδιοκτήτη, καθώς καλείται να πληρώσει 3.000 ευρώ αλλά και να αναστείλλει τη λειτουργία του καταστήματός του για 15 μέρες.

Χαριλάου Θεσσαλονίκης: Καφενείο λειτουργούσε κανονικά με 9 άτομα

Εκτός της παράνομης λειτουργίας καφενείου στη Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, στο Αίγιο έσπασαν την καραντίνα 29 άτομα για τυχερά παιχνίδια

29 άτομα συνελήφθησαν συνολικά από τις αστυνομικές αρχές για παραβίαση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού. Καθώς και για παράνομα τυχερά παιχνίδια. Τα εν λόγω άτομα, εντοπίστηκαν σε σπίτι να παίζουν ζάρια και τους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ. Διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε επίσης στον υπεύθυνο.

Από τις έρευνες της αστυνομίας, εντοπίστηκαν 900 ευρώ, δύο ζάρια και τσόχα.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, επτά άτομα είχαν σπάσει την καραντίνα στο Ρέθυμνο για να παίξουν τυχερά παιχνίδια. Ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, εντοπίστηκαν 2.985 ευρώ και δύο τράπουλες, ενώ σε όλους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Και στα Γιαννιτσά, σε έξι άτομα βεβαιώθηκε πρόστιμο καθώς εντοπίστηκαν να παίζουν τυχερά παιχνίδια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Από την έρευνα, βρέθηκαν επίσης τράπουλες και το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα