Χαρούμενα νέα για τον Σνούπι: Νέα ζωή για τον σκύλο «χάτσικο» που περίμενε το νεκρό αφεντικό του στα Χανιά

Χανιά: Τα νεότερα για τον Σνούπι

Ο σκυλάκος που είχε γίνει θέμα συζήτησης στα Χανιά εξαιτίας της σπαρακτικής αντίδρασης του, σήμερα είναι καλά. Λίγο καιρό μετά την δολοφονία του ανθρώπου που τον είχε, ο Σνούπι κάνει νέα ζωή.

Ο σκύλος περίμενε το αφεντικό του, στην είσοδο του σπιτιού στα Χανιά. Είχαν περάσει λίγες ώρες από τη δολοφονία και ίσως ο μοναδικός αληθινός φίλος που είχε ο 53χρονος δεν τον εγκατέλειπε. 10 και πλέον μέρες μετά, ο «χάτσικο» βρίσκει νέα στέγη, με την ιστορία του να προκαλεί συγκίνηση. Όλα αυτά την ώρα που οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν στοιχεία για να εντοπίσουν τους δράστες του εγκλήματος.

Παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες και τις αντιξοότητες με τις οποίες βρέθηκαν αντιμέτωποι, οι έμπειροι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Χανίων, φαίνεται πως κομμάτι – κομμάτι συμπληρώνουν το παζλ της αποτρόπαιης δολοφονίας η οποία σημειώθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στην οδό Σμύρνης στο κέντρο της πόλης, με θύμα έναν 53χρονο.

Ο Χρήστος είχε βρεθεί νεκρός και πεσμένος στο πάτωμα του μικρού ισόγειου διαμερίσματος στο οποίο διέμενε το βράδυ εκείνης της Κυριακής ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο 53χρονος είχε χτυπηθεί βάναυσα στο πρόσωπο πριν οι δράστες του κλείσουν τις αναπνευστικές οδούς με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από ασφυξία.

Ήταν γνωστός στην περιοχή για τον εθισμό του σε τοξικές ουσίες και για τις σχέσεις του με τοξικομανείς, αλλά οι γείτονες ανέφεραν πως ήταν ήσυχος, ευγενικός και είχε σε γενικές γραμμές καλές σχέσεις με όλους στην γειτονιά. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο διαμέρισμα το πρωί της Δευτέρας (16/1) το έκαναν στην κυριολεξία φύλλο και φτερό για να συλλέξουν στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να αποδειχθούν χρήσιμα για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με μαρτυρία, από το διαμέρισμα έλειπε ο φορητός υπολογιστής του 53χρονου, τον οποίο πιθανόν να πήραν μαζί τους οι δράστες του εγκλήματος, αλλά από την στιγμή που συνέβη συμπλοκή πριν την δολοφονία, θεωρείται δύσκολο να μην άφησαν κάποια «ίχνη» όπως πιθανόν οργανική ύλη η οποία να μπορεί να αξιοποιηθεί με την μέθοδο ανάλυσης DNA.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του flashnews.gr οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο και αναμένονται εξελίξεις. Στο μεταξύ ο μικρός σκυλάκος του 53χρονου, ίσως ο μοναδικός πραγματικός του φίλος, που είχε συγκινήσει τους πάντες με την παραμονή του έξω από το διαμέρισμα για πολλές ώρες μετά το έγκλημα, παραμένει σε φιλοξενία από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων «Η προστασία των ζώων», ο οποίος γνωστοποίησε ότι ο Σνούπι είναι πλέον έτοιμος για να βρει την παντοτινή του οικογένεια.

Χανιά: Έτοιμος για υιοθεσία είναι ο Σνούπι

Related posts

Σε κρίσıμη κατάσταση 5,5 μηνών βpέφος στην Ελλάδα

Ξέφυγε το ελαιόλαδο – Auτή είναι η νέα τıμή που έφτασε το λίτρο

Σuναγεpμός με πασiγνωστο φάpμακο: Πρоκαλεί θρóμβωση στο αiμα, ποıο είναι και τι να πpоσέξετε