Χάτσικο της Αχαΐας: Δεν εγκαταλείπει το αφεντικό του που τραυματίστηκε σε τροχαίο

by Τόνια Τζαφέρη

Χάτσικο της Αχαΐας: Συγκινεί όλο το διαδίκτυο

Χάτσικο της Αχαΐας : Γνωρίζουμε πως οι τετράποδοι φίλοι μας, εκτός από συντροφιά έχουν να μας προσφέρουν πολλά ακόμη. Ξέρουν να αγαπούν, να ανταποδίδουν και να μην σε εγκαταλείπουν στιγμή. Μια ιδιαίτερα συγκινητική ιστορία μας έρχεται από την Αχαΐα. Με την ιστορία ενός αφεντικού και του σκυλιού του.

Όταν το αγροτικό όχημα συγκρούστηκε και αναποδογύρισε… Στο οποίο ήταν μέσα και ο σκύλος. Αντί να τρομάξει και να τα εγκαταλείψει προκειμένου να κοιτάξει την δική του διάσωση… Έκατσε επάνω στο καπό του οχήματος και περίμενε με αγωνία, δείχνοντας πως κάτι συμβαίνει.

Οι εικόνες λοιπόν συγκλονίζουν. Με τον σκύλο του άνδρα που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα. Πιο αναλυτικά, σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στο Μαζαράκι Δυτικής Αχαΐας. Ο χειριστής του αγροτικού ελκυστήρα πήγε να κάνει εργασίες στα χωράφια του. Έχοντας για καλή του τύχη μαζί, τον τετράποδο φίλο του με τον οποίο είναι αχώριστοι.

Το τρακτέρ ανετράπη και ο άνδρας τραυματίστηκε στο πόδι. Όσοι βρίσκονταν κοντά στο σημείο έσπευσαν να τον απεγκλωβίσουν, φροντίζοντας να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Χάτσικο της Αχαΐας: Συγκινεί όλο το διαδίκτυο

Ο σκύλος του είχε καθίσει στο καπό του αυτοκινήτου, με το οποίο θα μεταφερόταν ο τραυματίας στο νοσοκομείο. Και παρακολουθούσε τα όσα συνέβαιναν. Ακόμη και όταν ξεκίνησε να κινείται το αυτοκίνητο, δεν κατέβαινε με τίποτα από το όχημα για να μην αφήσει μόνο του το αγαπημένο του αφεντικό.

Χάτσικο της Αχαΐας: Συγκινεί όλο το διαδίκτυο

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα