Χειροπέδες σε οδηγό ταξί που χρέωσε 310 εupώ για «Ελ. Βενιζέλος» – Σύνταγμα

by Paraskevi Nakou
Χειροπέδες σε οδηγό ταξί που χρέωσε 310 εupώ για «Ελ. Βενιζέλος» – Σύνταγμα

Οδηγός ταξί χωρίς άδεια χρέωσε 310 ευρώ για τη διαδρομή “Ελ. Βενιζέλος” – Σύνταγμα – Βρήκαν και το ταξίμετρο χαλασμένο
Ο 20χρονος παρέλαβε πελάτισσα από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με προορισμό την πλατεία Συντάγματος,

Οδηγός ταξί συνελήφθη το απόγευμα από της Παρασκευής (25/7) από την Αστυνομία, καθώς χρέωσε μία επιβάτιδα με 310 ευρώ, για την διαδρομή από το αεροδρόμιο του “Ελ. Βενιζέλος” στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 20χρονος παρέλαβε πελάτισσα από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με προορισμό την πλατεία Συντάγματος, όπου κατά την άφιξη και την αποβίβασή της, ζήτησε κόμιστρο ύψους 310 ευρώ, οκταπλάσιο του προβλεπόμενου.

Κατά τον έλεγχο στο ταξί, οι αρχές διαπίστωσαν κι άλλες παραβάσεις, αφού διαπιστώθηκε ότι το ταξίμετρο του οχήματος δεν λειτουργούσε, ενώ ο ίδιος ο οδηγός στερούνταν της προβλεπόμενης ειδικής άδειας οδήγησης ταξί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τι είναι αυτό; Το βρήκα κάτω από τον νιπτήρα ου μπάνιου κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης

Πιο «βαρύ» όνομα απ’ τον Καποδίστρια: O επόμενος μεγάλος Έλληνας που κάνει ταινία ο Σμαραγδής

«Έφυγε ένα φοβερό παιδί» – Θρήνος για τον 43χρονο αστυνομικό

«Στα 3 λεπτά “έφυγε” η πεθερά μου» λέει o πρώην σύζυγος της 44χρονης που έκανε όπισθεν και σκότωσε τη μητέρα της

«Κλείδωσε» η κακοκαιρία: Οι περιοχές που επηρεάζονται και «τρώνε» μπλόκο στο ψήσιμο της Τσικνοπέμπτης

Προτεινόμενα