Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων: Απέκτησε νέο εξοπλισμό ύψους 1 εκατ. ευρώ

Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων: Με καινούρια μηχανήματα θα λειτουργεί πλέον

Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων: Νέος εξοπλισμός αξίας 1 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στο Χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Αυτή η χρηματοδότηση αποσκοπεί στο να συμβάλλει στην αναβάθμιση, βελτίωση και εκσυγχρονισμό του κέντρου.

Τι περιλαμβάνει ο εξοπλισμός:

Δύο υπερσύγχρονα ρατράκ τελευταίας τεχνολογίας με κύριο στόχο τη διατήρηση των πιστών του χιονοδρομικού ως αυτές με το καλύτερο “πάτημα” στην Ελλάδα. (Το ένα διαθέτει και σύστημα βαρούλκου).

Τρία ερπυστριοφόρα οχήματα για μεταφορά ΑΜΕΑ.

Τέσσερις αυτοκινούμενες φρέζες εκχιονισμού.

Δύο μηχανοκίνητα έλκηθρα χιονιού (snowmobile), εκ των οποίων τo ένα με φορείο διάσωσης.

Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων: Αναβαθμίστηκε με νέο εξοπλισμό

Δείτε τι ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας σχετικά με το έργο

«Οι στόχοι που έχουν τεθεί για την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού αναπτυξιακού έργου θα επιτευχθούν», δήλωσε ο κ. Χαράλαμπος Μπονάνος. Ακόμα πρόσθεσε, «Η Περιφέρεια από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός και θα συνεχίσει την πολύ καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με το Δήμο Καλαβρύτων για ένα έργο που είναι σημαντικό όχι μόνο για τα Καλάβρυτα και την Αχαΐα, αλλά για ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα».

Στην παράδοση των μηχανημάτων και στην υπογραφή της παραλαβής παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος του Χιονοδρομικού, Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Νίκος Σφαραγγούλιας, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Καούρης, ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού, Αλέξης Άγριος, τα μέλη του το Δ.Σ. του Χιονοδρομικού Ευθύμιος Βαζαίος και Κωνσταντίνος Ζέτος, εκπρόσωποι των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας και ο Γιώργος Νουλίκας εκπρόσωπος της εταιρίας “ΝΟΥΛΙΚΑΣ” που προμήθευσε τα μηχανήματα, συνοδευόμενος από μηχανικούς της εταιρίας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα