Χωρίς πτυχίο ΤΕΦΑΑ η personal trainer του Άδωνι Γεωργιάδη: Η καταγγελία από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης

Άδωνις Γεωργιάδης: Η καταγγελία για την προσωπική γυμνάστρια του υπουργού

Η Φαίη Ζακάκου, την οποία την είδαμε να παρέχει υπηρεσίες ευεξίας στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, σύμφωνα με καταγελλία του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης, δεν έχει πτυχίο ΤΕΦΑΑ. Επίσης το κέντρο ευεξίας που διατηρεί δεν έχει άδεια γυμναστηρίου.

Σε επιστολή του προς τον κ. Γεωργιάδη ο Σύλλογος τονίζει ότι η personal trainer είναι στην πραγματικότητα δασκάλα χορού και μοντέλο και δεν διαθέτει πτυχίο ΤΕΦΑΑ, όπως έχουν οι γυμναστές.

Προσθέτουν ότι το κέντρο ευεξίας που διατηρεί στην Αθήνα, δεν έχει άδεια γυμναστηρίου, άρα δεν νομιμοποιείται να παρέχει τέτοιου είδους υπηρεσίες στον συγκεκριμένο χώρο.

«Όταν ένας υπουργός του δικού σας βεληνεκούς γυμνάζεται σε χώρο που δεν διαθέτει την απαιτούμενη για αυτό άδεια από την πολιτεία και από μία κυρία που δεν είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α., όπως η ίδια συνομολογεί, τότε είναι αυτονόητη η βλάβη που προκαλείται στη φήμη των επιχειρήσεών μας και η ενίσχυση που προσφέρεται στον αθέμιτο ανταγωνισμό και μάλιστα με όχημα τον ίδιο τον υπουργό που είναι αρμόδιος να τον ελέγξει», επισημαίνει η επιστολή προς τον υπουργό.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η επίσημη ανακοίνωση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης

«ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ του συλλόγου μας προς τον υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση με την Φαίη Ζακακου

ΑΠΟ

Τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης (Σ.Ι.ΓΥ.ΘΕ.) που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΠΡΟΣ

​Τον υπουργό ανάπτυξης και επενδύσεων κύριο Άδωνι Γεωργιάδη

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

Ο σύλλογός μας έχει συσταθεί νόμιμα και αποτελείται από τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων γυμναστηρίων της περιοχής της Θεσσαλονίκης, που λειτουργούν νόμιμα, κατέχοντας την αντίστοιχη άδεια λειτουργίας και τηρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του Π.Δ. 219/2006.

Στα πλαίσια των καθηκόντων μας ως σύλλογος έχουμε την υποχρέωση να διαφυλάττουμε τα νόμιμα δικαιώματα των μελών μας, όταν αυτά θίγονται από παράνομες πράξεις ή παραλείψεις οποιουδήποτε, αλλά και όταν οι επιχειρήσεις των μελών μας υφίστανται ηθική βλάβη και αθέμιτο ανταγωνισμό από σχετικές δημοσιεύσεις, σχόλια και δηλώσεις που πραγματοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο και γενικά σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Έτσι διαπιστώσαμε προσφάτως ότι, προφανώς χωρίς την συναίνεσή σας, έγινε μία δημοσίευση στην σελίδα που διατηρεί η κυρία Φαίη Ζακάκου στο Facebook, η οποία διατηρεί επιχείρηση «κέντρο ευεξίας» στην Αθήνα, στην οποία εικονίζεται η κυρία αυτή να παρέχει σε εσάς υπηρεσίες άσκησης στον χώρο της επιχείρησής της.

Θεωρούμε ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψή σας και δεν γνωρίζατε ότι αφενός η επιχείρηση της κυρίας Ζακάκου δεν διαθέτει την απαιτούμενη από τις διατάξεις του Π.Δ. 219/2006 άδεια γυμναστηρίου, προκειμένου να παρέχονται νόμιμα υπηρεσίες άσκησης στις εγκαταστάσεις της και αφετέρου ότι η ίδια η κυρία Ζακάκου, η οποία ισχυρίζεται μάλιστα σε αυτήν την δημοσίευση ότι έχει αναλάβει την εκγύμνασή σας, δεν είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α., απαραίτητη από τον νόμο προϋπόθεση για να εκπονεί προγράμματα άσκησης και να αναλαμβάνει την εκτέλεσή τους.

Η δημοσίευση αυτή έτυχε εξαιρετικά μεγάλης δημοσιότητας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο αλλά και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τηλεοπτικά κανάλια λόγω της αναγνωρισιμότητας και τηλεοπτικής δημοφιλίας του προσώπου σας ως επιφανούς μέλους της κυβέρνησης, υπουργού σε ένα εξαιρετικά σημαντικό υπουργείο, όπως το υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων.

Εξ αιτίας αυτής της εικόνας και των εντυπώσεων που δημιουργούνται στο ευρύ κοινό οι επιχειρήσεις των γυμναστηρίων μας, οι οποίες λειτουργούν τηρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, όπως κτιριολογικές, υγειονομικές και απασχόλησης πτυχιούχων Τ.Ε.Φ.Α.Α. και μάλιστα με βαρύ οικονομικό κόστος για τους ιδιοκτήτες τους και για την ίδρυσή τους και για τις ετήσιες λειτουργικές δαπάνες, υφίστανται ηθική βλάβη και αθέμιτο ανταγωνισμό.

Όταν ένας υπουργός του δικού σας βεληνεκούς γυμνάζεται σε χώρο που δεν διαθέτει την απαιτούμενη για αυτό άδεια από την πολιτεία και από μία κυρία που δεν είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α., όπως η ίδια συνομολογεί, τότε είναι αυτονόητη η βλάβη που προκαλείται στη φήμη των επιχειρήσεών μας και η ενίσχυση που προσφέρεται στον αθέμιτο ανταγωνισμό και μάλιστα με όχημα τον ίδιο τον υπουργό που είναι αρμόδιος να τον ελέγξει.

Κατόπιν τούτων, ο σύλλογός μας σας καλεί να πράξετε όσα απαιτούνται για την επανόρθωση των παραπάνω αναφερομένων ζημιογόνων γεγονότων, ενδεικτικά υποχρεώνοντας την κυρία Ζακάκου να αποσύρει την επίδικη δημοσίευση και ταυτόχρονα να προβείτε σε σχετική δήλωση με την οποία αφενός θα επιβεβαιώνετε την άγνοιά σας για τις παράνομες παραλείψεις της επιχείρησής της και ταυτόχρονα θα εκφράζετε την στήριξη του υπουργείου σας προς τις νόμιμα λειτουργούσες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών άσκησης των μελών μας.

Θεσσαλονίκη 11 Οκτωβρίου 2022

Μετά τιμής

Related posts

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά