Χριστούγεννα 2020: «Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι αλλιώς»

Χριστούγεννα 2020: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα σχετικά με τα φετινά Χριστούγεννα

Χριστούγεννα 2020: Ο κορονοϊός είναι εδώ και δείχνει να είναι πιο δυνατός από ποτέ. Την προηγούμενη εβδομάδα η κα. Παγώνη μας είπε ότι το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα είναι αλλιώτικο φέτος. Ίσως χρειαστεί δηλαδή να το κάνουμε μόνοι μας, σε κλειστό κύκλο, με την οικογένειά μας.

Αυτό τον ισχυρισμό έρχεται να ενισχύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας.

Χριστούγεννα 2020: Θα είναι αλλιώς δήλωσε ο κ. Πέτσας

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Πέτσα σχετικά με τον εορτασμό των Χριστουγέννων 2020

Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτσας σε σχετική ερώτηση αν φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά, απάντησε «είναι βέβαιο με τον ρυθμό που κινούμαστε τώρα ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι αλλιώς. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι όπως ήταν πέρυσι. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Κινούμαστε με έναν ρυθμό σχετικά γρήγορο στην προώθηση των απαραίτητων εμβολίων και από τις τέσσερις εταιρείες που βρίσκονται σε ένα καλό στάδιο, είμαστε σε ένα καλό επίπεδο όσον αφορά στα φάρμακα αλλά ακόμα δεν είμαστε εκεί που θα μας επιτρέψει να χαλαρώσουμε».

Ακόμα δήλωσε ότι «είναι βέβαιο ότι για τους επόμενους μήνες θα ζήσουμε με αυστηρά μέτρα, το δεύτερο μεγάλο κύμα κρουσμάτων και θανάτων στην Ευρώπη δείχνει ότι είμαστε μακριά από τη νέα κανονικότητα και χρειάζεται εγρήγορση. Όταν θα είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε αυτή την πανδημία πίσω μας, τότε θα πούμε όλοι, “φέτος είναι αλλιώς” και θα μιλάμε για το 2021,όταν δεν θα είναι όπως το 2020».

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα