Χριστούγεννα Αθήνα: Κατέφθασαν στην πόλη τα πρώτα έλατα – Γίνονται παραδόσεις κατ’ οίκον

Χριστούγεννα Αθήνα: Μπορεί να άργησαν φέτος, αλλά ήρθαν τελικά τα πρώτα έλατα στην πόλη

Χριστούγεννα Αθήνα: Φέτος είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για όλο τον κόσμο. Δεν είχαμε ξαναζήσει τόσο μεγάλο διάστημα με μία πανδημία να μας περιτριγυρίζει. Και σίγουρα δεν φανταζόμασταν να περνάμε τις γιορτές των Χριστουγέννων και τη Πρωτοχρονιάς σε καθεστώς καραντίνας. Και όμως αυτή είναι η κατάσταση και θα πρέπει να την αποδεχτούμε και να προσαρμοστούμε αναλόγως.

Φέτος, τα περισσότερα νοικοκυριά στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Από τα μέσα κιόλας Νοεμβρίου είχε ξεκινήσει ο στολισμός, κάτι που σε άλλη περίπτωση δεν θα γινόταν. Μιας και τα περισσότερα νοικοκυριά στόλιζαν τα δέντρα τους γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου.

Τώρα που πήραν το πράσινο φως οι ελατοπαραγωγοί ελπίζουν να πάνε καλά οι δουλειές τους και να τους στηρίξει ο κόσμος, μιας και το έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη. Το iefimerida.gr, τράβηξε αποκλειστικές φωτογραφίες και συνομίλησε με έναν από τους ελατοπαραγωγούς που έφτασε στην Αθήνα να πουλήσει τα έλατά του.

Ο κ. Άγγελος Ξάκης, έφερε με το τροχόσπιτό του τα έλατα από τον Ταξιάρχη Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της Κηφησιάς. Μαζί του έχει αντισηπτικά, φοράει μάσκα και γενικά τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού. Ο ίδιος ανέφερε «Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα για να προστατευτούμε όλοι. Αργήσαμε λίγες ημέρες φέτος και ο κόσμος περίμενε να πάρει τα δέντρα του, έχουμε κίνηση. Μακάρι να πάμε καλά, γιατί το 80% των ελάτων έρχονται από τον Ταξιάρχη».

Δείτε φωτογραφίες με τα πρώτα έλατα που κατέφθασαν στην Αθήνα για την περίοδο των Χριστουγέννων

Χριστούγεννα Αθήνα: Έφτασαν τα πρώτα έλατα - Είναι έτοιμα για στόλισμα

Χριστούγεννα Αθήνα: Έφτασαν τα πρώτα έλατα - Είναι έτοιμα για στόλισμα

Χριστούγεννα Αθήνα: Έφτασαν τα πρώτα έλατα - Είναι έτοιμα για στόλισμα

Πηγή iefimerida.gr

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα