Χριστουγεννιάτικα ψώνια: Σχέδιο για χριστουγεννιάτικες αγορές με SMS στο 13033 – πιθανότητα εμφάνισης νέων κωδικών

by Αντώνης Βαλμάς

Χριστουγεννιάτικα ψώνια: Ανοιχτό ενδεχόμενο υποχρεωτικού μηνύματος για τα Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικα ψώνια: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κατά την Χριστουγεννιάτικη περίοδο να είναι υποχρεωτικό το SMS στο 13033. Ειδικότερα για την επίσκεψη μας σε καταστήματα λιανεμπορίου, άφησε να υπονοηθεί ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης.

Ο υφυπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επεσήμανε «αυτό θα απαντηθεί την τελευταία εβδομάδα». Όπως εξήγησε στην δήλωση του, το πλάνο της κυβέρνησης συμπεριλαμβάνει το άνοιγμα της αγοράς από την 1η Δεκέμβρη. Σε πρώτο στάδιο με το λιανικό εμπόριο και σε δεύτερη φάση με το άνοιγμα της εστίασης.

Χριστουγεννιάτικα ψώνια: Σχέδιο για αγορές με sms στο 13033

Sms για την άδεια χριστουγεννιάτικων ψώνιων

Θεωρείται δεδομένο, αν καταστεί αναγκαίο είναι πιθανό οι χριστουγεννιάτικες αγορές να γίνουν κατόπιν SMS στο 13033. Εξαιτίας αυτού του λόγου πιθανολογείται να υπάρξουν νέες προσθήκες κωδικών στο 13033. Μ’ αυτό τον τρόπο θα υπάρχει ένας περιορισμός σε όσους σκοπεύουν να ξεχυθούν στα μαγαζιά για ψώνια.

Να σημειωθεί ότι δήλωσε πως, για την περίπτωση του λιανεμπορίου υπάρχει η πιθανότητα εφαρμογής αυστηρότερων μέτρων σχετικά με τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να βρίσκονται μέσα στα καταστήματα, στην εστίαση ή στα εμπορικά κέντρα.

Ο κ. Παπαθανάσης ανέλυσε ότι το σχέδιο είναι βασισμένο στην εμπειρία της άνοιξης. Τότε η επανεκκίνηση από την καραντίνα έγινε με το άνοιγμα αρχικά των μικρών καταστημάτων, μια εβδομάδα μετά ακολούθησε το άνοιγμα του λιανεμπορίου, σε δύο εβδομάδες ξεκίνησε η εστίαση και στις τρεις εβδομάδες, ήρθε το άνοιγμα των εσωτερικών χώρων.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα