Costa Cruises: Από το Μάϊο ξεκινά κρουαζιέρες μίας εβδομάδας στην Ελλάδα

Costa Cruises: Στις 2 Μαΐου ξεκινούν οι κρουαζιέρες προς την Ελλάδα με το κρουαζιερόπλοιο Luminosa

Costa Cruises: Ξεκινούν και πάλι οι κρουαζιέρες προς τη χώρα μας τον ερχόμενο Μάϊο. Η δημοφιλής γραμμή κρουαζιέρας Costa ξεκινά και πάλι τις κρουαζιέρες στην Ελλάδα, μετά από την πολύμηνη διακοπή λόγω κορονοϊού. Από τον επόμενο μήνα, η Costa θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες από το αμετάβλητο ιταλικό δρομολόγιο με το Costa Esmeralda.

Το Costa Esmeralda θα ξεκινήσει στις 27 Μαρτίου με δρομολόγια τριών, τεσσάρων ή επτά ημερών. Σε Σαβόνα, Λα Σπέτσια, Νάπολι, Μεσίνα, Κάλιαρι και Τσιβιταβέκια. Την 1η Μαΐου δε, θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες προς Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία.

Στις 2 Μαΐου με το Costa Luminosa θα ξεκινήσουν οι κρουαζιέρες σε Ελλάδα και Κροατία και θα είναι διάρκειας μίας εβδομάδας.

Τα μέτρα που λαμβάνει η γραμμή κρουαζιέρας για τον κορονοϊό είναι ιδιαίτερα αυστηρά, όπως για παράδειγμα: περιορισμένη χωρητικότητα και tests για επιβάτες και προσωπικό. Ενώ ακόμα, έλεγχοι θερμοκρασίες στην είσοδο και στην έξοδο του πλοίου, βελτιωμένες υπηρεσίες υγιεινής και χρήση μασκών προσώπου.

Πέρα από την εκκίνηση της κρουαζιέρας προς την Ελλάδα, η Costa Cruises προμηθεύτηκε νέο κρουαζιερόπλοιο, το Costa Firenze

Πρόκειται για ένα πλοίο χωρητικότητας 5.200 επιβατών και κοστίζει 6 δις. ευρώ. Συνολικά διαθέτει 13 μπαρ και 7 εστιατόρια. Στο εσωτερικό είναι έτσι φτιαγμένος ο σχεδιασμός ώστε να έχει αναγεννησιακά στοιχεία.

Τα διαθέσιμα δρομολόγια είναι τα εξής: Το πρώτο από τις 28 Φεβρουαρίου σε Γένοβα, Νάπολη, Βαρκελώνη, Βαλένθια και Μασσαλία. Ενώ το δεύτερο από το Μάϊο έως τον Οκτώβριο 2021.

Related posts

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Νεκροί και οι δύο, την ίδια ώρα, σε άλλο μέρος: Η μοίρα χτύπησε αλύπητα δύο οικογένειες – Στα μαύρα τα Χανιά

Έρχεται ακpαίος σεισμός και στην Ελλάδα; Η προειδοποίnση Έλληνα σεıσμολόγου – «Θα είναι μεγασεισμός “τέpας”»