«Δάκρυσαν» όλοι οι Άγγελοι για τη μικρή Γαλάτεια: «Δε θα ξανακούσω τη φωνούλα της να μου λέει μαμά σ’ αγαπώ», σπαράζει η μητέρα της

Παιδικός καρκίνος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της μάνας που «έχασε» το παιδί της

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η παρακάτω συγκλονιστική εξομολόγηση μιας μητέρας, που έχασε τόσο νωρίς το αγγελούδι της. Η μικρή Γαλάτεια είναι το παιδί που έδωσε μία πολύ μεγάλη και σκληρή μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου και τελικά έφυγε από τη ζωή.

Την παρακάτω ιστορία, αναδημοσιεύουμε από την ομάδα της Κατερίνας Σταματελάτου Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Σητείας όπου και ανάρτησε η γλυκιά μαμά της Γαλάτειας, στην οποία μεταφέρουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον πόνο της.

Παιδικός καρκίνος: «Ραγίζει» καρδιές η κατάθεση ψυχής από την μητέρα που έχασε την κόρη της

«Ήταν 4/5/2018 όταν η μοναχοκόρη μας το μοναχοπαίδι μας που ήρθε στη ζωή μας πολύ δύσκολα και μας γέμισε χαρά και φως διαγνώστηκε με διάχυτο γλοιώμα στο στέλεχος του εγκεφάλου.

Μια σοβαρή ανίατη μορφή καρκίνου που σιγά σιγά σου αφαιρεί όλες της λειτουργίες του σώματος και αφού σε εξαθλιώσει επέρχεται ο θάνατος.

Αυτά ήταν τα λόγια του γιατρού εκείνο το μαύρο απόγευμα. Ο σύζυγός μου λιποθύμησε, ενώ εγώ κοίταζα τον γιατρό και έλεγα μέσα μου τι λέει τώρα σίγουρα έχει κάνει λάθος.

Δεν είχε κάνει όμως λάθος. Από εκείνη την ημέρα και μετά άρχισε ο Γολγοθάς μας χωρίς Ανάσταση.

Θεραπείες, χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, πειραματικές θεραπείες στη Ν. Υόρκη και μετά το τέλος της.

Όλα άλλαξαν από τότε ο θυμός δεν θα μου φύγει ποτέ.

Έχασα εντελώς την πίστη για το Θεό, βλέποντας παιδιά να υποφέρουν, να κλαίνε και να πονούν αντί να παίζουν και να χαίρονται το δώρο της ζωής.

Όσο θυμό και αν έχω όμως, δεν θα καταφέρω να δω ξανά τα γλυκά της μάτια ούτε και την φωνούλα της θα ακούσω να μου λέει μαμά σε αγαπώ, είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου.

Και εγώ σε αγαπώ Γαλάτειά μου αστέρι μου ζωή μου!»

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα