Δάκρυσαν όλοι οι Άγγελοι: Νεκρός 10χρονος μέσα στο σπίτι του, σε τραγική κατάσταση οι γονείς του

Βόλος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του 10χρονου

Ανείπωτο θρήνος έχει ξεσπάσει στον Βόλο με τον άδοξο θάνατο ενός 10χρονου αγοριού, που άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του μπροστά στους γονείς του, βυθίζοντάς τους σε πένθος.

Ένα 10χρονο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή στο Βόλο. Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το thenewspaper.gr, ο μικρός μαθητής αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και τη Δευτέρα 13 Μαρτίου του 2023 έφυγε από τη ζωή σκορπώντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά και στους φίλους του.

Βόλος: Το 10χρονο αγόρι «έσβησε» στο σπίτι του

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν συνέβη το τραγικό γεγονός, το παιδί βρισκόταν στο σπίτι του. Οι γονείς, οι στενοί συγγενείς και ολόκληρος ο Βόλος, περιμένουν απαντήσεις για τον θάνατο του αγοριού.

Το 10χρονο παιδί κατέρρευσε μέσα στο σπίτι και ακολούθησαν στιγμές πανικού. Οι γονείς ειδοποίησαν ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Όταν το άτυχο αγόρι έφτασε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρό και οι προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν δεν απέδωσαν.

Το τραγικό γεγονός, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη όταν το παιδί βρισκόταν στο σπίτι του. Η κηδεία θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο σήμερα, Τρίτη, σε εκκλησία περιφερειακά του Βόλου.

Related posts

Γρήγορο περπάτημα: Τι θα συμβεί στο σώμα σας αν περπατάτε γρήγορα για 15 λεπτά καθημερινά

Τι είναι πιο οικονομικό, να ανοιγοκλείνουμε την θέρμανση ή να την αφήνουμε ανοιχτή όλη μέρα;

Πρωτοπορούν τα Zara: Πουλήστε τα ρούχα που δεν φοράτε – Η πλατφόρμα που ανοίγει στην Ελλάδα