«Δε θα ξανά κάνω ερωτικές σκηνές στην καριέρα μου. Το δηλώνω σε όλους»: Κατάθεση ψυχής του Σερβετάλη

“Δεν περίμενα τόση ανταπόκριση, ήταν πολύ ευχάριστο αυτό”.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Έλληνας ηθοποιός, όπου τελευταία αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές μέσα από τις δηλώσεις, τις πράξεις και το έργο του.

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε για την στροφή του στον Θεό μέσα από τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου και ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής δεν θα γυρίσει άλλες ερωτικές σκηνές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο περιέγραψε την εμπειρία του στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» και την στροφή του στην πίστη. «Δεν περίμενα τόση ανταπόκριση, ήταν πολύ ευχάριστο αυτό. Έσκυψα πάνω στην μέθοδο, με την οποία έκανε ό,τι έκανε. Το έκανε με ταπεινότητα. Ήταν μέτοχος τέτοιων ενεργειών και είχε μία πληρότητα, μία αγάπη για όλους», είπε ο ηθοποιός για το πώς προσέγγισε τον ρόλο του.

Η στροφή του Άρη Σερβετάλη στον Θεό, μέσα από έναν ρόλο

Σχετικά με την στροφή που έκανε πλέον στην πίστη, αναφέρει: «Ήταν η παραδοχή ενός ανθρώπου, που βρισκόταν στον πάτο. Είχα αποδεχτεί το χάος και χρειαζόμουν βοήθεια». Μάλιστα, εξήγησε πως είναι πράγματα, που πλέον δεν θέλει να τα κάνει στις δουλειές του, ανάμεσα σε αυτά και οι ερωτικές σκηνές.

«Αισθάνομαι την αίσθηση της ευθύνης για το που συμμετέχω και το πώς τοποθετούμαι μέσα στα πράγματα. Πλέον, δεν κάνω ερωτικές σκηνές. Δεν το αισθάνομαι και δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Αυτό είναι κάτι προσωπικό, είναι κάτι που το αισθάνομαι και το καταθέτω κιόλας σε μία νέα συνεργασία», εξήγησε ο ηθοποιός.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Μίκι Ρουρκ. «Έχει φοβερό εκτόπισμα. Το ένιωθες με το που έμπαινες στο σετ. Έντονη παρουσία και έντονος χαρακτήρας, είχαμε μια διαλογική δράση», κατέληξε.

Related posts

Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Κατακουζηνός: Πως είναι, που βρίσκεται και με τι ασχολείται η «Ροζμαρι»

Ματίνα Παγώνη: “Βάφομαι και περιποιούμαι τον εαυτό μου γιατί βοηθά του ασθενείς μου. Κάθε καλοκαίρι πηγαίνω Μύκονο”

Ο Άγιος γέροντας Ευμένιος και ο γύφτος με το Ντάτσουν

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Άρχισα ψυχοθεραπεία όταν οι “Απαράδεκτοι” έκαναν επιτυχία για να μπορέσω να το διαχειριστώ»

Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος: Ποιος ήταν ο Άγιος που γιορτάζει σήμερα 27 Μάιου;

Δέσποινα Μοιραράκη: «Χώρισα με τον άντρα μου και ο γιος του έμεινε μαζί μου, μάνα δεν είναι μόνο αυτή που γεννά»

Aνθή Βούλγαρη: «Όταν χειρουργήθηκα στο κεφάλι ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος ήταν εκεί μαζί μου»

Άρης Σερβετάλης: Ο θρυλικός «Λάζαρος», η απομάκρυνση από τη δημοσιότητα, ο έρωτας, ο μυστικός γάμος και η περίοδος που έπιασε πάτο

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Δεν έχω κάνει παιδιά γιατί δεν μου αρέσει αυτός ο κόσμος»