Delta και United: Οι αεροπορικές εταιρίες καταργούν τα τέλη αλλαγής στα ταξίδια από Βόρεια Αμερική

Delta και United: Δείτε αναλυτικά τι θα ισχύσει στις δύο αεροπορικές εταιρίες

Delta και United: Οι δύο αεροπορικές εταιρίες πρόκειται να καταργήσουν τα τέλη αλλαγής στα ταξίδια από τη Βόρεια Αμερική. Πρόκειται για μία πολιτική την οποία είχε συστήσει πρώτη η American Airlines. Αρχικά είχε ξεκινήσει κάπως περιορισμένα, ωστόσο τον προηγούμενο μήνα η αεροπορική εταιρία επέκτεινε την κατάργηση των τελών αλλαγής σε όλους τους μη βασικούς ναύλους της οικονομικής θέσης της αεροπορικής.

Συγκεκριμένα, στην United Airlines. Θα πραγματοποιηθεί η κατάργηση στα τέλη αλλαγής για όλα τα ταξίδια. Τα οποία είναι προγραμματισμένα έως τις 31 Μαρτίου 2021 στην οικονομική θέση.

Όσο για την Delta Airlines, θα συμβεί το ανάποδο. Θα ισχύει η κατάργηση στα τέλη αλλαγής για ταξίδια που δεν είναι με οικονομική θέση και προέρχονται από τη Βόρεια Αμερική προς οπουδήποτε στον κόσμο.

Εντωμεταξύ, η μία αεροπορική εταιρία είναι η μοναδική που αφήνει τα μεσαία καθίσματα κενά, ενώ η άλλη κάνει δωρεάν τεστ σε επιβάτες επιλεγμένων υπερατλαντικών πτήσεων

Η United Airlines το μήνα Νοέμβριο πραγματοποιούσε δωρεάν τεστ κορονοϊού σε επιβάτες επιλεγμένων υπερατλαντικών πτήσεων. Οι πελάτες είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν εάν θέλουν να κάνουν τεστ ή να επιβιβαστούν σε διαφορετική πτήση.

Όσο για την Delta Air Lines. Είναι η μοναδική αμερικανική αεροπορική εταιρία η οποία όλο αυτό το διάστημα αφήνει κενά τα μεσαία καθίσματα. Αυτή η πολιτική θα ισχύει έως το Μάρτιο του 2021 για να παρέχει περισσότερο χώρο και ασφάλεια στους πελάτες.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη