«Δεν αισθάνομαι καλά»: Η εμπειρία που έσωσε τον Νίκο Χαρδαλιά από το έμφραγμα

Νίκος Χαρδαλιάς: Ποια ήταν η εμπειρία που του έσωσε τη ζωή;

Νίκος Χαρδαλιάς: Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο. Την ώρα που συνέβη το δυσάρεστο περιστατικό ο υφυπουργός βρισκόταν στο κέντρο επιχειρήσεων, όπου και συντόνιζε τις ενέργειες για το μέτωπο φωτιάς της Κερατέας.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι αισθάνθηκε πόνο στο στήθος. «Δεν αισθάνομαι καλά», είπε στον υπασπιστή του ο οποίος και τον πήγε αμέσως στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα». Ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε υποστεί πριν από περίπου τρία χρόνια έμφραγμα. Αυτή η εμπειρία ήταν που τον έσωσε αυτή την φορά. Μπόρεσε να αντιληφθεί ότι ο πόνος στο στήθος ήταν κάτι σοβαρό και έτσι ζήτησε βοήθεια.

Δύο σεντ τοποθετήθηκαν στον Νίκο Χαρδαλιά μετά το ισχαιμικό επεισόδιο.

Μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Ο 52χρονος υφυπουργός νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική «Αγία Όλγα» όπου θα μείνει για παρακολούθηση.

Η ζωή του δε διατρέχει κίνδυνο. Ωστόσο παραμένει άγνωστό πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στα καθήκοντά του. Συνεργάτες του Νίκου Χαρδαλιά αναφέρουν ότι οι πόνοι στο στήθος έχουν εμφανιστεί εδώ και 5-6 ημέρες αλλά ο ίδιος αρκέστηκε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον γιατρό.

Επισημαίνουν μάλιστα ότι είχε πιεστεί αρκετά με όλα τα ζητήματα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο