Δεν άντεξε και λύγισε ο παππούς της 29χρονης στη Βέροια: «Είχε ψυχικά προβλήματα εδώ και 14 χρόνια»

Βέροια: Ξέσπασε σε λυγμούς ο παππούς της 29χρονης

Ο παππούς της 29χρονης μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στα ψυχικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 29χρονη που οδήγησαν στον θάνατο του 11 μηνών βρέφους της, στον Αλιάκμονα.

«Έπαιρνε την αγωγή της, δεν ξαναπήγαμε στην κλινική. Είχε νοσηλευτεί πολλές φορές, είχε ψυχικά προβλήματα εδώ και 14 χρόνια.

Όταν έπαιρνε την αγωγή της ήταν μια χαρά, όταν δεν την έπαιρνε, ξαναγυρνούσε στην κλινική. Και να ζητούσε βοήθεια εδώ, τι θα γινόταν. Εμείς εδώ δεν έχουμε κοινωνικούς λειτουργούς.

Άσε με να πάω να ανάψω το κερί του κοριτσιού», είπε για την τραγωδία στη Βέροια και ξέσπασε σε λυγμούς.

Βέροια : Η συνέντευξη του παππού της 29χρονης

«Είναι σοκαριστικό»

Ένας φίλος του παππού της 29χρονης από τη Βέροια που κατηγορείται ότι σκότωσε το μωρό της πετώντας το στα νερά του Αλιάκμονα μίλησε στο GRTimes και ξέσπασε κι αυτός σε κλάματα.

«Ανείπωτη τραγωδία. Τι να πεις τέτοιες ώρες, φυσικά γνωρίζω το κορίτσι μας ενώνουν οικογενειακές σχέσεις ο παππούς της είναι ο καλύτερός μου φίλος, πόσο χαρά θυμάμαι είχε πάρει όταν γεννήθηκε το αγγελούδι αυτό καμάρωνε για το δισέγγονο του. Η κόρη του και η εγγονή του αντιμετώπιζαν κάποια οικονομικά προβλήματα και έτσι έμεναν στο σπίτι του παππού που τους είχε δώσει μια τεράστια αγκαλιά», ανέφερε ο κ. Κλενάνθης.

«Το έβλεπα το κορίτσι. Έβγαινε συχνά εδώ στο πάρκο στην παιδική χαρά με τη μπέμπα, πήγαινα σπίτι τους και δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου ότι συνέβαινε κάτι. Δεν ξέρω τι να πω είναι σοκαριστικό όλο αυτό ειλικρινά», συμπλήρωσε ο φίλος του παππού της μητροκτόνου από τη Βέροια και ξέσπασε κι αυτός σε λυγμούς.

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο