Δεν άντεξε ο 15χρονος Κωνσταντίνος – Νικήθηκε από μικρόβιο στη ΜΕΘ του Ρίου

by Τόνια Τζαφέρη

Ο θάνατος του έφηβου βύθισε στη θλίψη το Μεσολόγγι απ’ όπου καταγόταν

Δυστυχώς ο 15 χρονος Κωνσταντίνος δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλευόταν σε ΜΕΘ. Το μεγαλείο ψυχής των γονιών του, της Βούλας και του Αποστόλη αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του Κωνσταντίνου ώστε κάποιοι συνάνθρωποι μας να σωθούν.

Πάλεψε, δεν το έβαλε κάτω ο 15χρονος Κωνσταντίνος Σιάμος τις τελευταίες μέρες στην ΜΕΘ του Ρίου. Ήταν άνιση η μάχη του γελαστού, σεβαστικού Ντίνου με το μικρόβιο που κατάφερε να γονατίσει τον “γίγαντα”. Οι γιατροί μιλούν για ένα μικρόβιο άκρως επιθετικό στον οργανισμό δίχως να υπάρξει ακόμη γνωμάτευση για την προέλευση του.

Δεν άντεξε ο 15χρονος Κωνσταντίνος – Νικήθηκε από μικρόβιο στη ΜΕΘ του Ρίου

Ο 15χρονος Κωνσταντίνος έφυγε νικημένος από οξεία εγκεφαλομινιγγίτιδα

Ο 15χρονος Ντίνος Σιάμος έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων χτυπημένος από οξεία κεραυνοβόλο εγκεφαλομινιγγίτιδα. Ήταν τόσο άμεσος ο τρόπος που χτύπησε η νόσος που άντεξε μόνο μια εβδομάδα νοσηλευόμενος στο Ρίο.

Οι γονείς του Τόλης και Βούλα πήραν την μεγάλη απόφαση μέσα στον πόνο τους να δώσουν ζωή σε επτά ανθρώπους χαρίζοντας τα όργανα του παιδιού τους… Ένα μεγαλείο ανθρωπιάς που μας συγκινεί όλους…

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν