«Δεν μπορεί να κοιμηθεί»: Σε σοκ το νήπιο που ξεχάστηκε σε σχολικό λεωφορείο στη Βάρκιζα

«Δεν μπορεί να κοιμηθεί»: Σε σοκ το νήπιο που ξεχάστηκε σε σχολικό λεωφορείο στη Βάρκιζα

Βάρκιζα: Σε κατάσταση σοκ το 2χρονο παιδί που ξεχάστηκε σε σχολικό λεωφορείο

Σε σοκ και ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είναι το παιδάκι 2 ετών, που ξεχάστηκε κλειδωμένο μέσα σε σχολικό λεωφορείο. Τις εν λόγω πληροφορίες για την κατάσταση του παιδιού μετέφερε ο Θέμης Σοφός, που έχει αναλάβει την υπόθεση υπεράσπισης της οικογένειας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Σοφός τόνισε πως το παιδί εντοπίστηκε κατά σύμπτωση από μια κοπέλα που άκουσε το κλαμα του, μέσα από το σχολικό το οποίο ήταν παρκαρισμένο στη Βούλα, αρκετά μακριά από την έδρα του παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα. Ο κ. Σοφός υπογράμμισε ότι πρόκειται για κλασική περίπτωση έκθεσης ανηλίκου. Συμπλήρωσε δε πως όλα όσα έγιναν είναι και πέρα από τον κανονισμό του σχολείου, αφού για παράδειγμα το σχολικό αφού μετέφερε τα παιδία στο σχολείο θα έπρεπε να παραμείνει στο πάρκινγκ του σχολείου κι όχι να το πάρει ο οδηγός για να πάει στο σπίτι του.

Ο κ. Σοφός είπε μεταξύ άλλων, ότι το παιδάκι μετά το περιστατικό βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν μπορεί να κοιμηθεί καθώς είναι ολοφάνερα σοκαρισμένο,. «Βλέποντας το σου έρχεται να κλάψεις», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Δεν μπορεί να κοιμηθεί»: Σε σοκ το νήπιο που ξεχάστηκε σε σχολικό λεωφορείο στη Βάρκιζα

Τα λόγια της μητέρας για το παιδάκι της που ξεχάστηκε στην περιοχή της Βάρκιζας

Σημειώνεται ότι η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως υπέστη σοκ όταν αντιλήφθηκε ότι το κοριτσάκι της ήταν εξαφανισμένο, από την ώρα που το έστειλε στο σχολείο το πρωί. «Είμαι σε άσχημη κατάσταση. Έδωσα το παιδί μου στις εννιά παρά τέταρτο και μία παρά εικοσιπέντε με πήρε η αστυνομία», είπε και συνέχισε: «Έκλαιγα και έκλαιγε και η κοπέλα που το βρήκε. Το μωρό ήταν δεμένο μέχρι τις 12 και 15 που το βγάλανε».

Όπως περιέγραψε η μητέρα του παιδιού, μία περαστική γυναίκα άκουσε το κλάμα του μέσα από το κλειδωμένο λεωφορείο και το ελευθέρωσε με τη βοήθεια της αστυνομίας. Για το περιστατικό συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι του νηπιαγωγείου, ο οδηγός και η συνοδός του σχολικού λεωφορείου, αφού οι γονείς της μικρής κατέθεσαν μήνυση, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την ολοκλήρωση της προανάκρισης.

Προτεινόμενα