«Δεν μπορείς να ζήσεις έτσι»: Η σπαρακτική έκκληση και τα κλάματα στο «Φως στο Τούνελ», «πάγωσε» η Νικολούλη

by Newsroom i-diakopes.gr
«Δεν μπορείς να ζήσεις έτσι»: Η σπαρακτική έκκληση και τα κλάματα στο «Φως στο Τούνελ», «πάγωσε» η Νικολούλη

Φως στο Τούνελ: Η υπόθεση του Αράικ Αρουτινιάν

Το Φως στο Τούνελ εξέτασε την υπόθεση της εξαφάνισης νεαρού πατέρα. Η ξαδέρφη του αγνοουμένου συγκίνησε την Αγγελική Νικολουλή.

Ειδικότερα, η ανώνυμη μαρτυρία σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του Αράικ Αρουτινιάν και η βασανιστική αναμονή της σοβαρά άρρωστης συζύγου και μητέρας του ανήλικου γιου του, έχουν συγκλονίσει τόσο την οικογένεια όσο και την παρουσιάστρια της εκπομπής, η οποία «πάγωσε» με την αντίδραση της ξαδέρφης του αγνοουμένου.

«Γεια σας, καλησπέρα. Παρακαλάμε πάρα πολύ. Είμαι η πρώτη του ξαδέλφη και αν κάποιος…», υπογράμμισε, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Η κοπέλα είναι συγκινημένη. Στη σκέψη και μόνο, γιατί έχει περάσει πολλά η οικογένεια. Έχει περάσει πολλά η οικογένεια, τώρα, τι να λέμε, Ναταλία μου», της είπε, με την κοπέλα να ζητά συγγνώμη.

«Μα τι λες τώρα, αγάπη μου; Τι συγγνώμη ζητάς; Είναι ο πόνος που ξεχειλίζει γιατί είναι ιδιαίτερη η υπόθεση», επεσήμανε η Αγγελική Νικολούλη, εμφανώς συγκινημένη.

«Δεν μπορείς να ζήσεις έτσι»: Η σπαρακτική έκκληση και τα κλάματα στο «Φως στο Τούνελ», «πάγωσε» η Νικολούλη

Συγκλονίζει η έκκληση που κάνει η μητέρα του αγνοούμενου στο Φως στο Τούνελ

Στο μεταξύ, συγκλονίζει η έκκληση που απηύθυνε η μητέρα του 33χρονου αγνοούμενου, ζητώντας να μάθει την αλήθεια για το τι πραγματικά έχει συμβεί στον γιο της.

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του Αράικ Αρουτινιάν από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» προσπαθεί να φωτίσει την υπόθεση της εξαφάνισής του, μετά από μία πληροφορία ότι ο νεαρός άνδρας δεν βρίσκεται στη ζωή.

Η νύφη του αγνοουμένου πατέρα, μιλώντας στην εκπομπή, επεσήμανε «πρέπει να μάθουμε επιτέλους τι έχει απογίνει αυτό το παιδί, είναι κρίμα. Ζωντανός είναι; Νεκρός είναι; Να βρεθεί… Δε γίνεται! Δεν θα ησυχάσει ποτέ η οικογένειά του που τον αναζητά. Μια ζωή θα τον ψάχνουν; Δεν μπορείς να ζήσεις έτσι, με αυτή τη στεναχώρια» και συνέχισε «ήταν πάρα πολύ καλό παιδί και εργατικός. Έμεναν πολλά χρόνια στην Περαία. Οι γονείς του είχαν μαγαζί εκεί. Αυτός δούλευε αρκετά χρόνια σε κατάστημα με ελαστικά. Γνώρισε την γυναίκα του, παντρεύτηκε, έκαναν ένα παιδάκι και ξεκίνησε να δουλεύει στα εκκλησάκια, καθώς ήταν πολύ θρησκευόμενος».

Η μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή σημείωσε «μας ενημερώσανε για την πληροφορία που ήρθε στην εκπομπή σας, ότι δηλαδή κάποια κυρία έστειλε ένα e-mail σε έναν φίλο του, ότι ο Αράικ δε ζει. Μας είπαν ότι γίνονται έρευνες και για ό,τι νεότερο θα μας ειδοποιήσουν».

Η μητέρα του, μιλώντας στην εκπομπή, τόνισε κλαίγοντας «εξαφανίστηκε και πρέπει οπωσδήποτε να τον βρούμε, όπως και να ‘ναι. Ήταν πολύ καλός και ο χαρακτήρας του και όλα του. Ήταν πέντε χρονών όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Εδώ πήγαινε σχολείο. Για πολλά χρόνια έφτιαχνε εικονοστάσια, μικρά εκκλησάκια. Δούλευα μέρα – νύχτα και δεν τον έβλεπα συχνά, παρά μόνο τις Κυριακές. Έχει ένα αγοράκι μόλις 10 χρόνων. Εμείς προσπαθούμε να τον κάνουμε να ξεχαστεί, με την ελπίδα να βρεθεί ο πατέρας του».

Προτεινόμενα