«Δεν μπορώ να είμαι μαζί του, ζήτησα διαζύγιο», λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον πατέρα των 3 νεκρών παιδιών

Πάτρα: Όλα τα νεότερα με τις υποθέσεις θανάτων των τριών παιδιών

Σταματημό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας με τους μυστήριους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, έφερε στο προσκήνιο η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαρτίου.

Στην πρώτη συζήτηση που είχε με την Αγγελική Νικολούλη, η μητέρα από την Πάτρα είχε υποστηρίξει πως είχαν χωρίσει με τον σύζυγό της, μόνο για δύο μέρες. Ωστόσο, στη νέα αποκαλυπτική συνομιλία τους, αναφέρει ότι η ίδια είχε ζητήσει διαζύγιο και μάλιστα όχι συναινετικό.

«Εγώ ζήτησα διαζύγιο. Στο μυαλό το δικό μου είμαστε μαζί, εγώ αυτό βλέπω. Όταν είχε φύγει, μετά τον θάνατο της μπέμπας, μου ζήτησε να γυρίσει πίσω κι εγώ είπα όχι δεν θέλω. Κι έχω και μηνύματα που του έλεγα ότι δεν θέλω να είμαστε μαζί. Για το διαζύγιο τότε είχε πάει στον δικό του δικηγόρο κι εγώ στον δικό μου και είχα πει τα ίδια πράγματα. Απλά εγώ άλλαξα την πορεία μου και από συναινετικό είπε ότι θα πάω σε αντιδικία», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα και συνέχισε:

Περισσότερες δηλώσεις από την μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα

«Ήθελε να φύγει πριν από τον θάνατο της μπέμπας. Γύρισε ξανά για δύο μέρες κι έφυγε. Ήταν 21 του μήνα, 23 έγινε η κηδεία του μωρού, ήρθε για ένα 4ημερο πάλι πίσω και μετά έφυγε και ήρθε όταν μας ανακοίνωσαν από την εντατική ότι η Τζωρτζίνα είναι πολύ σοβαρά».

«Την όποια ασθένεια ή πρόβλημα των παιδιών θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις ως μέσο για να τον φέρεις πίσω;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια με την Ρούλα να απαντά αρνητικά.

Στη συνέχεια, η μητέρα των τριών μικρών κοριτσιών έδωσε στη δημοσιογράφο μία εικόνα για το πώς είναι η σχέση τους αυτή τη στιγμή. «Στηρίζει ο ένας τον άλλον. Το χέρι – χέρι που μας είδατε στο μνημόσυνο, δεν έχει να κάνει αν ήμαστε ζευγάρι ή όχι. Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι να έχω το χρόνο να πενθήσω και δεύτερον να αποκατασταθεί όλο αυτό που είναι εις βάρος μου για τα παιδιά. Δε με ενδιαφέρει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή».

«Δεν μπορώ να είμαι πάλι μαζί του. Είναι όλα όσα έχουν γίνει. Το μόνο που με νοιάζει είναι να έχω τον χρόνο να πενθήσω και να αποκασταταθεί όλο αυτό που είναι εις βάρος μου. Δεν με απασχολεί κάτι άλλο», απάντησε η μητέρα σε ερώτηση για το αν θέλει να είναι μαζί με τον Μάνο.

Το «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε μια φωτογραφία – ντοκουμέντο από την περίοδο που νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία έδωσε στην εκπομπή η Ρούλα Πισπιρίγκου, υποστηρίζοντας ότι την είχε στείλει και στον αρμόδιο γιατρό, όταν της είχαν ζητήσει να καταγράψει την εικόνα που παρουσίαζε το παιδί όταν πάθαινε τις κρίσεις.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα