«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα»: Η απάντηση της Ματίνας Παγώνη για 15χρονο που πέθανε μετά την 1η δόση

by Τόνια Τζαφέρη
«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα»: Η απάντηση της Ματίνας Παγώνη για 15χρονο που πέθανε μετά την 1η δόση

“Να περιμένουμε τα εργαστηριακά αποτελέσματα”, δηλώνει η Παγώνη

Σοκ, θλίψη και θρήνο έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός παιδιού, μόλις 15 ετών δυο ημέρες μετά τον εμβολισμό του με πρώτη δόση της Pfizer.

Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρουν ότι το παιδί είχε εμβολιαστεί δύο ημέρες νωρίτερα με την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer. Ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η Ματίνα Παγώνη δήλωσε σήμερα: “κ. Παπαδάκη δεν μπορούμε να πούμε τίποτα γιατί δεν σημαίνει ότι ένα γεγονός που συνέβη πολύ σοβαρό τραγικό στην ουσία να το συνδυάζουμε αμέσως με εμβολιασμό. Να περιμένουμε τα εργαστηριακά αποτελέσματα να δούμε τι έχει συμβεί και μετά να το συζητήσουμε.”

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις σχετκά με το τραγικό γεγονός

The Voice: Ποια γνωστή τραγουδίστρια αναμένεται να καθίσει στην καρέκλα του Γιώργου Μαζωνάκη;

Υπόθεση Μαζωνάκη: Το πανεπιστήμιο της Χονολουλού «δίνει» την γιατρό – «Δεν χορηγούμε άδειες άσκησης ιατρικού επαγγέλματος»

«Βόμβα» για τον Μαζωνάκη: Στο μικροσκόπιο τηλεφώνημα απο «διοικητικό παράγοντα» – Ζήτησε αλλαγή του χρόνου θανάτου

Κλεισμένη σε ένα σπίτι στον Μαραθώνα η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη – Ο πατέρας του ξεσπά: «Αν βοηθούσαν λίγο τα κανάλια, ο Γιώργος θα ήταν σήμερα εδώ μαζί μας»

Ράκος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον Μαζωνάκη

Προτεινόμενα