«Δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς» φέρεται να είπε η μητέρα στη γυναίκα που είχε αναλάβει τη Τζωρτζίνα

by Τόνια Τζαφέρη

Mαρτυρία για την Τζωρτζίνα: Τι δήλωσε η νοσηλεύτρια

Καταθέσεις και μαρτυρίες από του γιατρούς και τους νοσηλευτές που είχαν αναλάβει τα τρία νεκρά κορίτσια, παίρνουν οι αρχές και η αλήθεια είναι πως οι καταθέσεις τους έχουν πολλά να πουν.

Μια από τις γυναίκες που είχε αναλάβει τη φροντίδα της μικρής Τζωρτζίνας, του ενός από τα τρία παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα, μίλησε στην εκπομπή Live News και αναφέρθηκε στην σχέση της με τη μητέρα της 9χρονης και περιέγραψε ένα περιστατικό το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

«Δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς» φέρεται να είπε η μητέρα στη γυναίκα που είχε αναλάβει τη Τζωρτζίνα

Τι ακριβώς δήλωσαν για την 9χρονη Τζωρτζίνα:«Δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς έξω».

«Εγώ με τη μητέρα της δεν είχα καλή επικοινωνία. Έτυχε μία ημέρα να λείπει η νοσηλεύτρια για δύο ημέρες και της εξήγησα ότι εγώ σνα υπεύθυνη δεν μπορούσα το παιδί να το δεχτώ για δύο ημέρες, διότι η Τζωρτζίνα σιτιζόταν από γαστροστομία κι εγώ δεν ήξερα. Δηλαδή δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω το παιδί», είπε αρχικά η γυναίκα στο Live News το μεσημέρι της Δευτέρας (21/03).

«Όταν της το είπα έγινε πολύ μεγάλη φασαρία, ότι δεν γίνεται να μην πάρω το παιδί και ότι οφείλω να πάρω το παιδί, κι εάν θα έλειπε ένα μήνα η νοσηλεύτρια. Της λέω “εάν θα έλειπε ένα μήνα θα όφειλα σαν κέντρο να βρω μία λύση, αλλά σας μιλάω για δύο ημέρες”. “Όχι”, μου λέει, “θα το πάρεις, είσαι υποχρεωμένη”. “Μα κυρία Ρούλα δεν μπορώ να δώσω ούτε νερό στο παιδί σας”. Γυρνάει και μου λέει: “δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς έξω”».

«Δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς» φέρεται να είπε η μητέρα στη γυναίκα που είχε αναλάβει τη Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με τη γυναίκα, έχασε τον αυτοέλεγχο της από όσα υποστηρίζει πως της απάντησε η μητέρα και της απάντησε: «Της απάντησα “α, συγγνώμη, γιατί εγώ τον χειμώνα έδινα στο παιδί μου νερό“».

«Σε εμάς στο κέντρο το γέλιο και το κακάρισμά της ήταν απίστευτο. Ήταν ευτυχισμένη στο κέντρο», είπε η γυναίκα στην συνέχεια και πρόσθεσε: «Για το σπίτι δεν μπορώ να σας πω. Όμως μπορώ να σας πω ότι η συνοδός μου είπε δύο φορές ότι το πήρε κλαμένο. Όπως πολύ άσχημα παραλάβαμε την Τζωρτζίνα μετά την μαγνητική, λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Εκείνη τη μέρα το παιδί ήταν χάλια και βέβαια ενημερώσαμε τη μητέρα. Είπαμε ότι μετά από μία ολική νάρκωση, γιατί μας είπε ότι τη μαγνητική την έκανε με ολική νάρκωση, είπαμε ότι ίσως ήταν ακόμα επηρεασμένη».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo