Δεν δείλιασε η Ράνια Τζίμα: Έκανε στον Μάκη Βορίδη την ερώτηση που δεν τόλμησε κανείς

Ράνια Τζίμα: Ο δεύτερος μορφασμός της δημοσιογράφου ήταν που «σάρωσε» ξανά το διαδίκτυο

Μετά την αντίδραση της Ράνιας Τζίμα στην «απορία» του Γιάννη Πρετεντέρη, ένα νέο βίντεο με τη δημοσιογράφο, ήρθε για να «σαρώσει» το διαδίκτυο. Αυτήν τη φορά ο μορφασμός της είχε αποδέκτη τον Μάκη Βορίδη και όσα είπε σχετικά με την τραγωδία που διαδραματίστηκε στα Τέμπη.

Ανάμεσα στα άλλα η παρουσίαστρια έθεσε και το εξής ερώτημα στον κ. Βορίδη:

«Κάτω από αυτές τις συνθήκες υπάρχουν οι πολιτικές προϋποθέσεις για να ζητήσετε την εμπιστοσύνη των πολιτών;» με τον ίδιο να απαντά:

«H Νέα Δημοκρατία έχει μία θητεία 3μιση ετών. Μέσα σε αυτά, έκανε πάρα πολλά καλά και προφανώς υπήρξαν και αστοχίες. Και προφανώς υπάρχουν και ευθύνες. Όλα αυτά θα συνεκτιμηθούν».

Η αντίδραση της Ράνιας Τζίμα; «Μάλιστα…» του είπε με νόημα, κάνοντας έναν ειρωνικό μορφασμό.

@olastofos Το βλέμμα της Ράνιας Τζίμα συνοψίζει αυτό που νιώθει κάθε πολίτης αυτές τις μέρες που βλέπει το θράσος με το οποίο μιλάνε βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ στα κανάλια. Οργή και αηδία #μμε_ξεφτιλεσ #μεγκα #τζιμα #ρανια #ειδησεις #fyp #νδ #τεμπη #ελλαδα #φοργιου #fy #εκλογες ♬ πρωτότυπος ήχος – olastofos

Η αντίδραση της Ράνιας Τζίμα στην «απορία» του Πρετεντέρη

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Mega, σε συζήτηση, η οποία έγινε, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, έδειξε με το ύφος της ότι διαφωνεί για τα όσα έλεγε εκείνη την ώρα ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό