Δεν έχει τέλος η μαύρη λίστα: Νεκρή και η Δήμητρα από την Κύπρο που επέβαινε στο μοιραίο τρένο – Ήταν μοναχοπαίδι η 24χρονη

Τέμπη: Νεκρή και τρίτη Κύπρια μόλις 24χρονών και μοναχοπαίδι

Η 24χρονη Δήμητρα Καπετάνιου από τη Πάφο βρισκόταν στο μοιραίο Intercity 62. Η σορός της Κύπριας φοιτήτριας ταυτοποιήθηκε μετά από τους άδικους θανάτους στα Τέμπη, δύο ακόμα Κύπριων, της Αναστασίας Αδαμίδου και του Κυπριανού Παπαϊωάννου.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Δήμητρας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αναρίτα της Πάφου και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Θεσσαλονίκη πριν από 30, περίπου, χρόνια.

Η άτυχη Δήμητρα ήταν το μοναδικό παιδί της οικογένειας. Η 24χρονη αποφοίτησε το περασμένο καλοκαίρι από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και τελείωσε νηπιαγωγός. Σύμφωνα με την καθηγήτρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου, Μαριάννα Παυλίδου, κατά την ορκωμοσία του έτους της, τον περασμένο Ιούνιο, διάβασε τον όρκο των φοιτητών.

Η Δήμητρα βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι του τρένου και περιλαμβανόταν στους αγνοούμενους της τραγωδίας και η σορός της ταυτοποιήθηκε με την μέθοδο DNA.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης για την Δήμητρα που πέθανε στα Τέμπη

«H φοιτητική κοινότητα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, θρηνεί την απώλεια ενός μέλους της.

Η Φοιτήτρια του Τμήματος Νηπιαγωγών Δήμητρα Καπετάνιου, από τη Θεσσαλονίκη, που αποφοίτησε πρόσφατα, αγαπημένο πρόσωπο, δικό μας παιδί, ήταν αγνοούμενη στο πρώτο βαγόνι του τρένου, στα Τέμπη. Κατά την ορκομωσία του έτους της, τον περασμένο Ιούνιο, διάβασε τον όρκο.

Καλό, γλυκό κορίτσι, που μόλις ξεκίνησε την ζωή της. Καλό ταξίδι Δήμητρα! Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

Δεν έχει τέλος το μέτρημα των πτωμάτων από την Τραγωδία στα Τέμπη. Ολα νέα παιδιά… γεμάτα όνειρα και φιλοδοξίες. Πώς να μην μαυρίσει η καρδιά μας με όλα αυτά που ακούμε και που βλέπουμε;

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη