Δεν έχει τέλος το οικογενειακό δράμα στην Άρτα: Έμφραγμα υπέστη ο πατέρας του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε

by Τόνια Τζαφέρη

Άρτα: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις μετά τους πυροβολισμούς

Πρόκειται για μια είδηση που δυσκολεύεται ένας ανθρώπινος νους να την συλλάβει.. όλα ξεκίνησαν από ένα κυνήγι και κατέληξαν σε μια πρωτόγνωρη και ανείπωτη τραγωδία, με 3 άτομα στο νοσοκομείο και έναν νεκρό στην οικογένεια.

Δεν έχει τέλος το οικογενειακό δράμα στην Άρτα. Εκεί όπου ο 16χρονος Γιάννης σκότωσε κατά λάθος τον θείο του την ώρα του κυνηγιού και στη συνέχεια, μην μπορώντας να πιστέψει τι έκανε, αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο πατέρας του 16χρονου λίγες ώρες μετά την κηδεία του αδελφού του, υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Άρτας.

Δεν έχει τέλος το οικογενειακό δράμα στην Άρτα: Έμφραγμα υπέστη ο πατέρας του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε

Σε άλλο θάλαμο, νοσηλεύεται η σύζυγός του και μητέρα του 16χρονου, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο παιδί τους και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της τραγωδίας.

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί του νοσοκομείου στην Άρτα, ότι ο 16χρονος Γιάννης θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, μετά την τραγωδία που συνέβη στο κυνήγι.

Τι δήλωσαν οι γιατροί για τον 16χρονο που αυτοπυβολήθηκε στην Άρτα

Ο συντονιστής διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Άρτας, Χριστόδουλος Ναθαναήλ, μιλώντας στο MEGA, έδωσε τα νεότερα για την υγεία του 16χρονου.

«Ο Γιαννάκης είναι σχετικά καλά. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή μετά το χειρουργείο και έχει περάσει και το πρώτο 24ωρο που ήταν σημαντικό. Έπειτα από 24 ώρες πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να μπούμε στη διαδικασία να τον ξυπνήσουμε, είναι ακόμα σε καταστολή» τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε:

«Οι βλάβες προκάλεσαν ζημιές στον αριστερό του πνεύμονα, αφαιρέθηκε τουλάχιστον ο μισός. Αλλά η οξυγόνωση του παιδιού είναι καλή. Για ένα – δύο χιλιοστά τα βόλια δεν άγγιξαν την καρδιά του. Δεν έχουν πειραχτεί άλλα όργανα».

Συνολικά οκτώ άτομα πήγαν για κυνήγι αγριογούρουνου και μοιράστηκαν σε δύο ομάδες με απόσταση πέντε λεπτών η μία από την άλλη.

H ευχάριστη διάθεση όλων άλλαξε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα όταν έπειτα από έναν πυροβολισμό άκουσαν τις φωνές του 16χρονου.

Δεν έχει τέλος το οικογενειακό δράμα στην Άρτα: Έμφραγμα υπέστη ο πατέρας του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε

Άρτα: Έγινε η κηδεία του 33χρονου θείου που έπεσε νεκρός

Ο 33χρονος θείος του είχε πέσει νεκρός από σκάγια που δέχτηκε στην πλάτη.

«Βοήθεια. Βοήθεια. Ελάτε σας παρακαλώ γρήγορα. Εγώ τον πέτυχα. Εγώ τον σκότωσα», φαίνεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 16χρονου.

Ο ανήλικος βλέποντας τον θείο του νεκρό και ενώ στο σημείο είχε φτάσει ο πατέρας του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε μπροστά του.

Εκείνος σοκαρισμένος τον πήρε στα χέρια και τον μετέφερε σε σημείο ώστε να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Γιατί παιδί μου; Γιατί το έκανες αυτό;» φώναζε διαρκώς ο πατέρας.

Την ώρα που ο ανήλικος παλεύει για τη ζωή, έγινε η κηδεία του 33χρονου θείου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο με το οποίο ο 16χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον θείο του, του το είχε δώσει ο δεύτερος αδελφός του πατέρα του.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν