Δεν έγινε ποτέ ξανά: Ο Ερντογάν μας απειλεί από το Twitter γράφοντας στα Ελληνικά

Δεν έγινε ποτέ ξανά: Ο Ερντογάν μας απειλεί από το Twitter γράφοντας στα Ελληνικά

Ερντογάν: Απειλεί την Ελλάδα γράφοντας στα Ελληνικά

Σε μία ακραία και προκλητική κίνηση προχώρησε ο Τούρκος Πρόεδρος, η οποία δείχνει την επιθετικότητα και την ένταση της Τουρκίας. Ο Τούρκος Πρόεδρος έγραψε στο twitter, χρησιμοποιώντας την ελληνική γλώσσα και επανέλαβε την ακραία ρητορική που χρησιμοποίησε νωρίτερα σε ομιλία του κατά της Ελλάδας.

Σε άλλο επίπεδο έχει φτάσει πλέον την όξυνση των πνευμάτων στα ελληνοτουρκικά, και τη διαρκή προκλητικότητα και επιθετικότητα της Άγκυρας σε βάρος της Αθήνας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε τις δηλώσεις που έκανε στην άσκηση EFES 2022 σε βάρος της Ελλάδας, αλλά αυτή τη φορά επέλεξε να τις αναρτήσει στο Twitter και μάλιστα στα ελληνικά!

Σύμφωνα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η Τουρκία δεν παραβιάζει κανένα δικαίωμα και κανένα δίκαιο, ενώ παράλληλα έθεσε ξανά θέμα μειονότητας στη Δυτική Θράκη, τη Ρόδο και την Κω.

Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε ξανά λόγο για «ψυχραιμία» που επιδεικνύει η χώρα του, ενώ δεν δίστασε να προειδοποιήσει την Ελλάδα και να ζητήσει να συνετιστεί, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα του δεν θα παραιτηθεί από κανένα δικαίωμα στο Αιγαίο και δεν θα διστάσει να κάνει χρήση αυτών στο θέμα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών.

Δεν έγινε ποτέ ξανά: Ο Ερντογάν μας απειλεί από το Twitter γράφοντας στα Ελληνικά

Τα post του Ερντογάν στο Twitter

«Η Τουρκία δεν παραβιάζει τα δικαιώματα και το δίκαιο κανενός, δεν επιτρέπει όμως ούτε την παραβίαση των δικαιωμάτων και του δικαίου της από κανέναν», αναφέρει ο Ερντογάν στο πρώτο μήνυμά του.

«Τη σημασία της διεκδίκησης θαλάσσιας δικαιοδοσίας των 40.000χλμ2 για τη Μεγίστη, που βρίσκεται στη Αν. Μεσόγειο κι απέχει από τα ηπειρώτικα της χώρας μας λιγότερο από 2χλμ ενώ από την ηπειρωτική Ελλάδα πάνω από 600χλμ, εναποθέτουμε στη διακριτική ευχέρεια της διεθνούς κοινότητας», προσθέτει.

«Η προσπάθεια εργαλειοποίησης του ΝΑΤΟ και τρίτων χώρων, εμπλέκοντας τους στην παρανόμια των διαφόρων στρατιωτικών ασκήσεων σε νησιά με μη στρατικοποιημένο καθεστώς, δεν είναι πάρα μια προσπάθεια που θα έχει καταστροφικό τέλος», συνέχισε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Ταυτόχρονα, η Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεχίζει να καταπιέζει την Τουρκική μειονότητα που ζει στη Δυτική Θράκη, τη Ρόδο και την Κω, αγνοώντας τις αξίες της Ένωσης, τα ανθρώπινα δικαιώματα παγκοσμίως και τις διεθνείς συμφωνίες», συμπλήρωσε.