Δεν εγκαταλείπει το Κίεβο ο Ζελένσκι – Νέες εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας: Έφθασε στην Αττάλεια ο Κουλέμπα

by Τόνια Τζαφέρη

Ζελένσκι: Μαζί με το επιτελείο του στο Κιέβο

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται με την κατάσταση να γίνεται όλο και πιο δύσκολη και τους Ουκρανούς είτε να απομακρύνονται από τα σπίτια τους, είτε να αμύνονται στον ρωσικό στρατό.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι και το επιτελείο του παραμένουν στο Κίεβο, σύμφωνα με τον αναπληρωτή επικεφαλής του γραφείου της ουκρανικής προεδρίας Κύριλλο Τιμοσένκο.

Δεν εγκαταλείπει το Κίεβο ο Ζελένσκι – Νέες εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας: Έφθασε στην Αττάλεια ο Κουλέμπα

«Ο εχθρός δεν μπορεί να μας νικήσει στο πεδίο της μάχης και επιδίδεται σε μια σειρά από ψευδείς ειδήσεις ότι δήθεν το επιτελείο του προέδρου έχει εγκαταλείψει το Κίεβο. Δεν είναι αλήθεια. Σας μιλώ από την οδό Μπανκόβα, κοντά στο κτίριο όπου ο πρόεδρος και το επιτελείο του εργάζονται. Θα προσπαθήσω να ανεβάζω τέτοια βίντεο όσο συχνότερα μπορώ» δήλωσε στο μήνυμά του ο Τιμοσένκο.

Οι εξελίξεις σύμφωνα με τους Ουκρανούς επικεφαλείς και τον Ζελένσκι

Στο μεταξύ, ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα έφθασε αργά την Τετάρτη στην Αττάλεια της Τουρκίας για τη σημερινή συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ, με στόχο τη συμφωνία για τον τερματισμό των εχθροπραξιών, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ουκρανικού ΥΠΕΞ Όλεγκ Νικολένκο μέσω ανάρτησης στο Twitter.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν