Δεν είναι πια μαζί μας η Σωτηρία: Έφυγε από τη ζωή μόλις 24 χρόνων κοπέλα που κατέρρευσε πριν λίγες μέρες

Βόλος: Σε βαρύ πένθος η κοινωνία από την τραγική είδηση του θανάτου της Σωτηρίας

Παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών να κρατήσουν την Σωτηρία στην ζωή, δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή, το πρωί της Παρασκευής στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Βόλου. Η Σωτηρία ήταν μόλις 24 χρονών.

Συγκλονίζει ο θάνατος της 24χρονης που κατέρρευσε το προηγούμενο Σάββατο σε πιτσαρία της παραλίας του Βόλου, όπου είχε πάει με την παρέα της για να γευματίσει. Η νεαρή κοπέλα που κατάγεται από τον Παλαμά Καρδίτσας, «έσβησε» το πρωί της Παρασκευή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου όπου νοσηλευόταν, παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή. Κατέληξε από εγκεφαλικό οίδημα και πολυοργανική ανεπάρκεια, έξι μέρες μετά το επεισόδιο στην παραλία. Όπως έγινε γνωστό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της και έφερε βηματοδότη. Έζησε με μεγάλες στερήσεις και καθημερινό κίνδυνο για τη ζωή της.

Γιατροί και νοσηλευτές κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή

Βόλος: Το πρόβλημα υγείας της 24χρονης Σωτηρίας

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια όλων. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο του Βόλου. Στο μεταξύ, έσπευσε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες ο εθελοντής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Θέμης Παπαδημητρίου. Αμέσως μόλις έφτασε και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έγινε από κοινού προσπάθεια ΚΑΡΠΑ, αλλά η 24χρονη δεν ανταποκρίθηκε. Τότε, την έβαλαν στο ασθενοφόρο και τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο, με τη βοήθεια και του εθελοντή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων που πήγαινε μπροστά με τη μηχανή του για να ανοίγει τον δρόμο στο ΕΚΑΒ. Μέσα στο ασθενοφόρο η διασώστρια δεν σταμάτησε τις μαλάξεις, ενώ φθάνοντας στο Νοσοκομείο παρέλαβαν την ασθενή οι γιατροί. Είχαν περάσει ήδη 10 λεπτά από την ώρα που έχασε τις αισθήσεις της και χρειάστηκαν άλλα 10 στην αίθουσα ανάνηψης, μέχρι η 24χρονη να ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Επί 6 ημέρες οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, όμως, η καρδιά της δεν άντεξε και η άτυχη γυναίκα «έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία της Σωτηρίας Αντωνίου

+

Κηδεύεται το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά

η Σωτηρία Αντωνίου,

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη