Δεν φοβάται τις απειλές η Νικολούλη: Αποκαλύπτει το τετ α τετ Μάνου και Ρούλας και τα λέει όλα για την Τζωρτζίνα

by Εύα Ζαχαριάδη
Δεν φοβάται τις απειλές η Νικολούλη: Αποκαλύπτει το τετ α τετ Μάνου και Ρούλας και τα λέει όλα για την Τζωρτζίνα

Φως στο Τούνελ: Το επεισοδιακό επεισόδιο με την μαρτυρία του Δασκαλάκη στο δικαστήριο

Για ακόμη μια βραδιά το «Φως στο Τούνελ» έφερε στο φως υποθέσεις που έχουν σοκάρει και προβληματίσει τη κοινή γνώμη. Ειδικότερα, η Αγγελική Νικολούλη δεν δίστασε να ασχοληθεί ξανά και με την υπόθεση της Πάτρας παρά το σουσούρο που ξέσπασε μετά την συνέντευξη του κ. Καρακούκη.

Το «Τούνελ» επιστρέφει στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, που καλύπτεται τελευταία από πυκνή ομίχλη. Τι συμβαίνει με τη δολοφονία του βιοπαλαιστή – οικογενειάρχη Γιώργου Καρυώτη; Ποιος και γιατί δηλώνει τώρα ότι «νίπτει τας χείρας του»;

Τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση νεαρής γυναίκας στην Αθήνα; Από ποιους και γιατί κινδυνεύει η ζωή της Ιωάννας Νάκη 31 χρόνων; Ο καβγάς πριν χαθούν τα ίχνη της και η αγωνιώδης έκκληση του αδελφού και της φίλης της…

Φως στο Τούνελ: Το τετ α τετ Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου στο δικαστήριο

Το τετ α τετ Μάνου και Ρούλας στη δικαστική αίθουσα… Όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος για την κατηγορούμενη και για την Τζωρτζίνα…

Το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις για την κατάθεση του πατέρα των τριών παιδιών στο θρίλερ της Πάτρας. Γιατί υποστηρίζει το βαρύ κατηγορητήριο εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας των παιδιών του;

Καυγάδες, χειροδικία, εξωσυζυγικές σχέσεις, τρία παιδιά που έφυγαν από τη ζωή και ένα που δε γεννήθηκε. Τη θυελλώδη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου περιέγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη για την ανθρωποκτονία της κόρης του Τζωρτζίνας.

Ο μάρτυρας, χωρίς να στρέψει ούτε μία στιγμή το βλέμμα του προς την κατηγορούμενη, παραδέχθηκε πως είχε εξωσυζυγική σχέση, ενώ το ίδιο ισχυρίστηκε και για την εν διαστάσει σύζυγό του η οποία κρατούσε σημειώσεις.

«Υπήρξε ένας τσακωμός με την κατηγορουμένη για μια εξωσυζυγική σχέση. Σε αυτόν τον τσακωμό άκουγε η Τζωρτζίνα και πήρα το παιδί και το άλλαξα δωμάτιο. Επειδή εκείνη συνέχιζε και εγώ δεν ήθελα το παιδί μου να βλέπει τέτοια, της έριξα ένα χαστούκι».

Δεν φοβάται τις απειλές η Νικολούλη: Αποκαλύπτει το τετ α τετ Μάνου και Ρούλας και τα λέει όλα για την Τζωρτζίνα

Ο μάρτυρας ανέφερε πως πριν η 9χρονη κόρη του υποστεί ανακοπή αλλά και πριν φύγει από τη ζωή λίγους μήνες μετά, η σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου είχε διαρραγεί.

«Το κίνητρο, κατά το κατηγορητήριο, είναι, και το κατηγορητήριο είναι ιερό πράγμα, ότι τα σκότωσε γιατί ήθελε να κερδίσει τον Μάνο, σκοτώνοντας δηλαδή τα παιδιά θα έφερνε τον Μάνο κοντά. Ο Μάνος λέει τα σκότωσε για να με εκδικηθεί επειδή τα αγαπούσα πάρα πολύ», σημείωσε ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ωστόσο, χαρακτήρισε υποδειγματική τη συμπεριφορά της 34χρονης.

Προτεινόμενα