Δεν περίμεναν το… επίδομα του food pass: Ρομά έκλεψαν 15 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών από σούπερ μάρκετ στο Κιάτο

Ρομά: Μπήκαν σε ένα σούπερ μάρκετ στο Κιάτο, με το πρόσχημα ότι θα ψώνιζαν

Ρομά έκαναν μαζική κλοπή σε σούπερ μάρκετ, η οποία αποκαλύφθηκε από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες του καταστήματος. Δεν περίμεναν το… επίδομα του food pass τέσσερις Ρομά που μπήκαν σε ένα σούπερ μάρκετ στο Κιάτο, το μεσημέρι της Κυριακής, με το πρόσχημα ότι θα ψώνιζαν, αλλά κατάφεραν να γεμίσουν τσέπες και τσάντες που είχαν μαζί τους με… μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών!

Ρόμα: Γέμισαν τις τσέπες με μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών

Οι υποτιθέμενοι πελάτες, που προφανώς είχαν σκοπό να στήσουν γλέντι, κατάφεραν να κλέψουν συνολικά 15 φιάλες με αλκοολούχα ποτά, αλλά η μαζική κλοπή αποκαλύφθηκε από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες του καταστήματος και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Λίγο αργότερα, οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Σικυωνίων και της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, ακινητοποιήθηκαν και βρέθηκαν στην κατοχή τους οι κλεμμένες φιάλες που αποδόθηκαν στο σούπερ μάρκετ. Οι τέσσερις Ρομά συνελήφθησαν και προσήχθησαν για προανάκριση στο αστυνομικό τμήμα Σικυωνίων, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή από κοινού και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα