«Δεν πρόλαβες να χαρείς τον γάμο σου, το νέο σου σπίτι»: Μαύρη μέρα για την 29χρονη Ευτυχία που έσβησε το χαμόγελο της

by Τόνια Τζαφέρη

29χρονη Ευτυχία: «Δεν πρόλαβες να χαρείς τον γάμο σου, το νέο σου σπίτι»

29χρονη Ευτυχία: Η είδηση του θανάτου της Ευτυχίας μιας νεαρής γυναίκας γεμάτη με όνειρα, σκόρπησε θλίψη και οδύνη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως το χαμόγελο της Ευτυχίας έσβησε για πάντα.

«Ευτυχία μου αγαπημένη μου ξαδέλφη, ακόμη αδυνατώ να πιστέψω ότι χθες τόσο απροσδόκητα έφυγες για το μεγάλο ταξίδι. Πάλεψες με πραγματικό σθένος τον καρκίνο για σχεδόν δύο χρόνια. Όμως η μάχη ήταν άνιση δυστυχώς και ενώ πάντα με θετικότητα μας έδινες όλους δύναμη και κουράγιο, αύριο πρέπει μόνοι μας να βρούμε την δύναμη να σε αποχαιρετήσουμε για τελευταία φορά», έγραψε η ξαδέρφη της.

H δημοσίευση της ξαδέρφης για τον θάνατο της 29χρονης Ευτυχίας:

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος της 29χρονης, Ευτυχίας Αθηνοδώρου, η οποία έφυγε από την ζωή το Σάββατο, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Η άτυχη Ευτυχία πάλευε με τον καρκίνο, τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο ποτέ δεν έπαψε να χαμογελά και να ελπίζει μέχρι την τελευταία στιγμή.

«Μόλις στα 29 σου χρόνια αγαπημένη μου. Δεν πρόλαβες να χαρείς τον γάμο σου, το νέο σου σπίτι και δεν πρόλαβες να υλοποιήσεις τα τόσα σου όνειρα. Όσοι σε γνώρισαν ξέρουν ακριβώς τι υπέροχος άνθρωπος ήσουν και πόσο απλόχερα χάριζες αγάπη σε όλους. Τώρα; Ποιος να παρηγορήσει την μανούλα σου και την αδελφή σου που ήταν πάντοτε στο προσκέφαλο σου μέχρι την τελευταία στιγμή; Ποιος να παρηγορήσει τον μικρό σου αδελφό και τον πατέρα σου; Φτωχά τα λόγια μου και μικρές οι λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο.

Μόνη παρηγοριά αγαπημένη μου ξαδέρφη είναι που ξέρω με βεβαιότητα ότι έχεις κερδίσει μια θέση στον Παράδεισο, εκεί όπου οι δίκαιοι αναπαύονται και εκεί όπου δεν υπάρχει οδύνη θλίψη και στεναγμός, αλλά ζωή αιώνιος. Ας είναι αιωνία σου η μνήμη», έγραψε σε ανάρτηση της η ξαδέλφη της αδικοχαμένης Ευτυχίας, γνωστοποιώντας τον θάνατο της. Η κηδεία της 29χρονης τελέστηκε την Δευτέρα στις 13.00, από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Μέσα Γειτονιά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα