«Δεν σκότωσα εγώ το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε, μου είπαν ότι κατέληξε»: Τούμπα όλα ξαφνικά από την 29χρονη “Μήδεια”

Τα λόγια του ταξιτζή που πήρε τη μητέρα από το φράγμα του Αλιάκμονα

Σκυφτή και χωρίς να κάνει δηλώσεις βγήκε από τον εισαγγελέα η 29χρονη μητέρα που φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το 11 μηνών βρέφος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (4/1).

«Δεν σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε» φέρεται να ισχυρίστηκε, μάλιστα, η μητέρα, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας.

Η 29χρονη φέρεται να έφυγε μαζί με το παιδάκι της την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς από το σπίτι όπου διαμένει με τους γονείς σε χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ενώ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το παιδί.

Οι δικοί της τη ρώτησαν πού είναι το παιδί, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν απαντήσεις, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τις αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια, μετά από τις επίμονες προσπάθειες των Αρχών, λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου όπως είπε, άφησε το μωρό, το οποίο, όμως, όταν εντοπίστηκε δεν είχε τις αισθήσεις του.

Τέλος, το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με την ιατροδικαστική έρευνα να δείχνει ότι πέθανε από ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος.

Η μητέρα τα γυρίζει όλα δηλώνει άγνοια

Related posts

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά