Δεν σταματούσαν να κλαίνε: Κατέρρευσαν όλοι στο Πρωινό με το βίντεο της Τζωρτζίνας που εμφανίστηκε για πρώτη φορά

Το Πρωινό: Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους

Η υπόθεση της Πάτρας, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη για τη δολοφονία της κόρης της, είναι τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο, καθώς το πανελλήνιο είναι σοκαρισμένο.

Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» προβλήθηκε ένα ανατριχιαστικό βίντεο που τραβήχτηκε το 2016. Συγκεκριμένα, είδαμε τα 3α γενέθλια της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας. Στιγμές ευτυχίας για το μικρό κοριτσάκι που είχε στο πλάι της τους φίλους της, την αδερφούλα της, τη Μαλένα που ήταν 1 έτους τότε, αλλά και τους γονείς της.

«Τώρα θα δούμε κάτι που θα ανατριχιάσουμε όλοι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και εξήγησε τι θα δούμε στο επόμενο βίντεο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής του βίντεο, όλοι στο πλατό, αλλά σίγουρα και οι τηλεθεατές ένιωθαν ανατριχίλα και συγκίνηση.

«Αυτό το κοριτσάκι που βλέπουμε τώρα, μας λένε ότι μπορεί να το έχει σκοτώσει η μαμά του που είναι δίπλα. Είναι σαν να παρακολουθούμε μια ταινία, ότι αυτό το κοριτσάκι μπορεί να το έχει σκοτώσει η μαμά του.

Που να το φανταστούν και οι γείτονες; Δεν πάει το μυαλό σου όταν υπάρχει ένα περιβάλλον τέτοιο. Κάποιος που είναι καλεσμένος σε αυτό το παιδικό πάρτι μπορεί να σκεφτεί ότι η μαμά μπορεί να κάνει κακό στο παιδί;», είπε η Φαίη Σκορδά, την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Το βίντεο από τα γενέθλια της Τζωρτζίνας που παίχτηκε στο Πρωινό

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα