«Δεν θα δει ποτέ τη Λυδία ο δολοφόνος – Αλλαγή στο επίθετο της για να μη συνδεθεί μαζί του» δηλώνει ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς

Γλυκά Νερά: Ποινή της ισόβιας κάθειρξης συν 11 ετών στον γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ποινήισόβιας κάθειρξης συν 11 ετών στον γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που σκότωσε τη σύζυγό του αλλά και τον σκύλο του ζεύγους στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και για εβδομάδες έπαιζε θέατρο υποστηρίζοντας ότι κακοποιοί που είχαν εισβάλει στο σπίτι διέπραξαν το φριχτό έγκλημα.

«Τώρα που η μοίρα του έχει διευθετηθεί, η Σούζαν και εγώ μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το επίθετο της Λυδίας με αυτό της μητέρας της, ώστε να μη συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα φροντίσω να μην δει ποτέ την κόρη του ή να μην έχει καμία επαφή μαζί της», σημειώνει ο πατέρας του θύματος στην πρώτη του αντίδραση μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο κύριος Ντέιβιντ Κράουτς μιλώντας στη βρετανική DailyMail, ξεκαθάρισε ότι καμία ποινή φυλάκισης δεν μπορεί να φέρει πίσω την κόρη του αλλά δήλωσε ικανοποιημένος από το ότι το δικαστήριο δεν πίστεψε «τις βρώμικες ανοησίες» που υποστήριξε ο δολοφόνος κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του.

«Είμαι ακόμη πιο ικανοποιημένος που γνωρίζω ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, που είναι η πιο σκληρή φυλακή της Ελλάδας» και σημειώνει ότι θεωρεί ότι η χώρα μας έχει «ένα από τα χειρότερα σωφρονιστικά συστήματα στην Ευρώπη», ενώ προσθέτει:

«Όταν τελικά ολοκληρώσει την ποινή του, από την οποία πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να μην επιβιώσει, θα είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος, ένας συντετριμμένος άνθρωπος, και θα δείχνει πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία».

8147698

Γλυκά Νερά: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή ο δολοφόνος

Αν η απόφαση δεν αλλάξει στο Εφετείο, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μείνει μέσα στη φυλακή γύρω στα 19 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, 16 χρόνια από την ισόβια κάθειρξη και ακόμα περίπου 3 χρόνια από την ποινή των 11,5 ετών.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε να δει τη μικρή Λυδία όταν αποφυλακιστεί, αλλά ο δικηγόρος της οικογένειας ξεκαθάρισε ότι, «θα φροντίσουμε να μη συμβεί αυτό», ενώ και οι ψυχίατροι, σημειώνουν ότι αυτή θα ήταν καταστροφική συνάντηση για τη ζωή της Λυδίας.

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν Κράουτς, όπως αποφάσισε ομόφωνα το δικαστήριο. Επιπλέον του επιβλήθηκε κάθειρξη 11,5 χρόνων και χρηματική ποινή 21.000 ευρώ.

Yπενθυμίζεται ότι για τη θανάτωση ζώου η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε κάθειρξη 10 ετών και χρηματική ποινή 400 μονάδων επί έκαστη ημέρα 50 ευρώ. Για την πράξη της ψευδούς κατάθεσης (πλημμέλημα) ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 360 μονάδων επί 10 ευρώ ημερησίως και για την τέταρτη πράξη της ψευδούς καταμήνυσης φυλάκιση ενός έτους.

Νωρίτερα, είχαν απορριφθεί ομόφωνα από το δικαστήριο τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Οι δικαστές αναφέρθηκαν στην πρόσφατη απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου που δημιούργησε νομολογία για το συγκεκριμένο ελαφρυντικό. Παράλληλα, έκρινε πως το γεγονός ότι «για να αγοράσει το οικόπεδο κατέβαλε 50.000 ευρώ από χρήματα της οικογένειας της Καρολάιν το οποίο εγγράφηκε εξολοκλήρου στο όνομα του, δεν συνιστά πράξη έντιμη και σύμφωνη με την στάση μέσου ανθρώπου».

Σύμφωνα με την πρόεδρο, το δικαστήριο ως προς το δεύτερο ελαφρυντικό έλαβε υπόψη του ό,τι έχει γίνει σε αυτές τις 37 ημέρες που ο κατηγορούμενος ήταν ελεύθερος, όπως επίσης και ότι ένας χρόνος από την τέλεση αδικήματος είναι λίγος χρόνος για να αποδειχθεί μεταστροφή κατηγορούμενου. Επίσης, όπως είπαν, δεν έχει προσκομιστεί από τις φυλακές όπου κρατείται, έγγραφο για την συμπεριφορά του εντός αυτών.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Ειδεχθή και σκληρά» τα εγκλήματά του

Να απορριφθούν τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη είχε ζητήσει νωρίτερα από το δικαστήριο η εισαγγελέας της έδρας στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη γυναικοκτονία της συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά το 2021.

«Το στοίχημα είναι να μη χάνεται το μέτρο. Αυτό που πρέπει να σεβόμαστε κατά το χρόνο που πρέπει να εκτιμήσουμε το εάν θα χορηγηθούν ελαφρυντικές περιστάσεις προκειμένου να βγει πιο γρήγορα, πρέπει να σταθμίσουμε και αλλά πράγματα. Είχε μια εξέχουσα επαγγελματική και μια καλή οικογενειακή ζωή. Θεωρώ υπερβολή να λέμε τα εγκλήματα που τέλεσε μια «παραφωνία» στη ζωή του. Ήταν ειδεχθή και σκληρά εγκλήματα. Τι να ακούω ότι είχε ασφαλίσει τη γυναίκα του, όταν τη σκότωσε;» είπε η εισαγγελέας προσθέτοντας: «Θεωρώ αδιανόητο να στηρίξει το δικαστήριο ελαφρυντικές περιστάσεις επειδή ήταν καλός με την οικογένειά του, την οποία στο τέλος εξόντωσε».

Σχετικά με το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς, σχολίασε: «Φαντάζομαι θα τηρεί τους κανόνες, αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μετέπειτα καλή συμπεριφορά σε μόλις 12 μήνες».

Την ενοχή του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Δεν του αναγνωρίζεται κανένα ελαφρυντικό για τη στυγερή γυναικοκτονία της συζύγου και μητέρας του παιδιού τους, Καρολάιν Κράουτς.

Ειδικότερα, μετά από διάσκεψη δύο ωρών, τακτικοί δικαστές και ένορκοι κατέληξαν ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα πρέπει να καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, θανάτωση ζώου και για τα πλημμελήματα της ψευδούς καταγγελίας επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.

Παράλληλα, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα να μη ληφθεί υπόψη η κατάθεση της Ελένης Μυλωνοπούλου, ενώ απέρριψε και τον ισχυρισμό περί βιασμό ψυχικής ορμής.

Σημειώνεται πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παρέμεινε ατάραχος κατά το άκουσμα της απόφασης.

«Πίστευε ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα»
Στην αγόρευσή του νωρίτερα ο συνήγορος προς υποστήριξη της κατηγορίας Αθανάσιος Χαρμάνης, ο οποίος εκπροσωπεί τους γονείς της Καρολάιν, ζήτησε την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τον οποίο χαρακτήρισε πολυτάλαντο σκηνοθέτη, σεναριογράφο και ηθοποιό.

«Πίστευε ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα και δεν θα αποκαλυπτόταν ποτέ» είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος.

Την καταδίκη του Αναγνωστόπουλου για τη βάναυση θανάτωση της Ρόξυ, του σκύλου της οικογένειας, ζήτησαν οι δικηγόροι που εκπροσωπούν φιλοζωικά σωματεία.

«Καταπέλτης» η εισαγγελέας
Ολοκληρώνοντας την αγόρευσή της, νωρίτερα , η εισαγγελέας πρότεινε στους δικαστές να κηρυχθεί ένοχος ο κατηγορούμενος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της κακοποίησης ζώου, καταρρίπτοντας πλήρως τον ισχυρισμό του ότι βρισκόταν εν βρασμώ, αλλά και για τα πλημμελήματα της ψευδούς καταγγελίας επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.

Η εισαγγελέας -η οποία δήλωσε συγκλονισμένη από τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά- έκανε λόγο για μία υπόθεση που ενέχει στοιχεία ανθρώπινης τραγωδίας.

«Αυτή η ιστορία ενέχει τα στοιχεία μια ανθρώπινης τραγωδίας. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά δε θα αποδοθεί ηθική δικαίωση ούτε στα θύματα που ζουν. Την κόρη του και τη μητέρα της Καρολάιν. Αν ένας άνθρωπος συναισθάνεται το βάρος όσων έχει κάνει, θα περίμενα να σιωπήσει. Το πρόσωπο της Καρολάιν θα στοιχειώνει τη ζωή του. Η ανθρωποκτονία με πρόθεση υπερβαίνει τα όρια της Δικαιοσύνης και προκαλεί δέος. Ο κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος με το Θεό από τον οποίο ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη» ανέφερε συγκεκριμένα η εισαγγελική λειτουργός.

Στην έναρξη της αγόρευσής της η εισαγγελική λειτουργός κατέρριψε τον βασικό ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι ήταν εν βρασμώ ψυχικής ορμής όταν τέλεσε τη σοκαριστική γυναικοκτονία στη μεζονέτα που διέμενε το ζεύγος. «Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει. Κοίμισε το παιδί και ανέβηκε στο δωμάτιο για να δολοφονήσει την Καρολάιν. Το ότι τράβαγε τα μαλλιά του, όπως μας είπε στην απολογία, δεν συνάδει με την κατάθεση του αστυνομικού ότι ήταν ψύχραιμος. Ακόμη και το επιχείρημα αν ότι την σκότωσε θολωμένος καταρρίφθηκε διότι εναπόθεσε το παιδί δίπλα στο σώμα της νεκρής μάνας. Είχε επίγνωση της σκληρότητας του, ήθελε να είναι να αποτελέσει το παιδί το σκηνικό του φόνου», ανέφερε η εισαγγελέας.

Κατά την αγόρευση της, η Εισαγγελέας τόνισε ότι «ο δόλος του δράστη ήταν να συγκαλύψει το έγκλημα», εκτιμώντας ότι «είναι αδιάφορο πότε ο κατηγορούμενος συνετέλεσε την ιδέα. Αν ήταν λίγες ημέρες πριν ή λίγες ώρες…».

Αδιαχώριστο γεγονός η δολοφονία του σκύλου

Η εισαγγελική λειτουργός χαρακτήρισε αδιαχώριστο γεγονός και τη δολοφονία του ζώου.

«Φέρθηκε με την ίδια σκληρότητα και στο σκύλο. Το ζώο βασανίστηκε, όπως και η κοπέλα. Πέθανε από ασφυκτικό θάνατο. Απαγχονίστηκε. Όσο και αν διατείνεται ότι αγαπά τα ζώα, έπρεπε να το θυσιάσει… Ένα ημίαιμο κουτάβι δεν παρέπεμπε σε φύλακα για να το σκοτώσουν οι ληστές. Κατά την κρίση μου κανένας ληστής δεν χάνει χρόνο για να σκοτώσει ένα σκυλί. Αφού το κρέμασε στην σκάλα με το λουρί του, απομακρύνθηκε για να μη δει το βασανισμένο τέλος του ζώου».

Κατά την έναρξη της αγόρευσής της η εισαγγελέας είπε: «Σκεφτόμουν ότι η πρόταση της εισαγγελέως θα μπορούσε να ανοίξει και να κλείσει με την ετυμηγορία γιατί για μένα όσα έγιναν είναι αυταπόδεικτα. Το παράλογο της τέλεσης των εγκλημάτων αυτής της δίκης, με παραπέμπει στο αναίτιο, δηλαδή την αιτία που οδηγήθηκαν τα πράγματα στο έγκλημα», είπε η εισαγγελέας και αναφέρθηκε στην δολοφονία του θύματος.

«Όταν ξεκίνησε να φράζει τις αεροπόρους οδούς της Καρολάιν είναι βέβαιο ότι ένιωθε τους κραδασμούς από την ασφυξία. Είναι συγκλονιστικό ότι ο χρόνος που ενήργησε ήταν πολύς και μπροστά στα μάτια εξελίχθηκαν όλα τα ασφυκτικά συμπτώματα. Κατά την κρίση μου, είχε χρόνο να κάνει πίσω βλέποντας τα συμπτώματα της γυναίκας του. Τα 60 δευτερόλεπτα είναι μεγάλος χρόνος για να κάνει πίσω. Δεν λειτούργησε καμία αναστολή. Αρχικά ανέφερε ότι προέβη σε εναγκαλισμό, όχι εύστοχος όρος, μόνο αν δεχτούμε ότι ήταν εναγκαλισμός θανάτου.,

Γλυκά Νερά: Η σοκαριστική περιγραφή του γυναικοκτόνου για τον φόνο της Καρολάιν

«Την πλάκωσε με όλο του το σώμα για να μην αντιδράσει. Καταδείχθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ότι το smartwatch και τα 17 βήματα που κατέγραψε ήταν οι κινήσεις των χεριών της. Ο κατηγορούμενος γνώριζε ότι μπορεί να ακούσουν οι γείτονες. Ούτε κατά διάνοια δεν είναι πιστευτό ότι την άφησε όταν νόμιζε ότι έχει λιποθυμήσει. Την άφησε όταν βεβαιώθηκε ότι ήρθε το τέλος» είπε η εισαγγελέας, χαρακτηρίζοντας, «θεία δίκη» την αμέλεια του κατηγορούμενου να αφαιρέσει το ρολόι του θύματος. «Ο κατηγορούμενος ξέχασε να αφαιρέσει το ρολόι της Καρολάιν και αυτό είναι Θεία Δίκη γιατί έδωσε αρκετά στοιχεία» είπε η εισαγγελέας χαρακτηρίζοντας αγωνιώδη τον θάνατό της».

«Κατάλαβα ότι είναι νεκρή από τους σφυγμούς και από ότι ήταν ανοιχτά τα μάτια της. Είχε αιμάτωμα. Άρχισα να κλαίω. Να κινούμαι πάνω κάτω στο δωμάτιο. Ακολούθησαν χαοτικές στιγμές. Τραβάω τα μαλλιά μου. Κλαίω, περπατάω πάνω στο δωμάτιο. Είμαι σε πλήρη σύγχυση και διάλυση» είπε σε δικαστές και ενόρκους προ ολίγων ημερών ο Μπαμπης Αναγνωστοπουλος, υποστηρίζοντας ότι ήταν μία κανονική ημέρα αλλά κάτι άλλαξε τη φυσιολογική ροή, με αφορμή τη Λυδία.

«Στο άνοιγμα της πόρτας δεν κατάλαβε κάτι. Όταν κάθισα στο κρεβάτι δίπλα της το κατάλαβε. Κινήθηκε, γύρισε το κεφάλι. Πήγα να την πάρω αγκαλιά για να δείξω ότι τελείωσε. Πήγε να τιναχθεί και με τον αριστερό αγκώνα αντέδρασε, τύπου “μη με αγκαλιάζεις”. Κατάλαβα ότι δεν ήταν θετική. Σαν να λέει “πάλι ήρθες;”. Πίστευα ότι θα της είχε περάσει».

  • Πρόεδρος: Το είχατε δεδομένο ότι έχει αλλάξει κάτι στην ψυχολογία της;
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το θεωρούσα το ποιο πιθανό και το ήλπιζα.
  • Πρόεδρος: Εγώ σας ρωτώ για αν το είχατε δεδομένο. Τι άλλαξε από τις προηγούμενες φορές;
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Σε όλα τα περιστατικά βίας που είχαν συμβεί μετά από λίγο ηρεμούσε.
  • Πρόεδρος: Τι ακολούθησε; Σας είπε κάτι;
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Γύρισε με κοίταξε, είπε «φύγε» και «μη μου φέρεις τη μικρή». Εγώ της είπα «αγάπη μου..»
  • Πρόεδρος: Το «αγάπη μου» δε δηλώνει βρασμώ ψυχικής οργής.
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Όσο πιο έντονα έκανε κινήσεις «φύγε», η πρώτη μου κίνηση δεν θα ήταν να την πιάσω απότομα. Αρχικά πήγα να την αγκαλιάσω.
  • Πρόεδρος: Χρησιμοποιήσατε και τον κορμό σας;
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ναι. Μετά το πρώτο χτύπημα ανέβηκα και στο κρεβάτι πάνω της.
  • Πρόεδρος: Γιατί ανεβήκατε πάνω της;
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έτσι όπως χτυπιόταν προσπαθούσα να την αγκαλιάσω. Μην προσπαθείτε να βρείτε ιδιαίτερη λογική εκείνη τη στιγμή. Ήθελα να της πως «χτύπησες τη μικρή».
  • Πρόεδρος: Ναι αλλά όταν τη χτύπησατε εσείς φύγατε, δεν είπατε κάτι. Είχαν περάσει 2,5 ώρες.
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Εκείνη την ώρα είχα ένα κράμα θυμού, θλίψης και στενοχώριας. Δεν υπάρχει ένας φόβος για το παιδί.
  • Πρόεδρος: Υπήρχε συμπεριφορά της μάνας μέχρι εκείνη την ημέρα που να σας φόβισε για το παιδί;
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Όχι ήταν η πρώτη φορά, που το ξέσπασμα της αυτό επηρέασε και το παιδί.
  • Πρόεδρος: Το άθελα της δίνει άλλη βαρύτητα στην πράξη σας
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δεν το πήρε και το χτύπησε, θα αντιδρούσα αλλιώς, ήθελα να κατευνάσω τα πνεύματα. Ήθελα να ηρεμήσει.
  • Πρόεδρος: Πως θα ηρεμούσε ενώ ήσασταν από πάνω της;
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η συγκεκριμένη φορά ήταν η εξαίρεση
  • Πρόεδρος: Η εξαίρεση που αφαιρεί τη ζωή
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: (Με λυγμούς) το ξέρω. Ίσως έφτασα στα όρια μου. Από τις 1.000.000 την 1.000.001 αντέδρασα έτσι.
  • Πρόεδρος: Ποτέ νιώσατε εκτός ελέγχου;
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Όταν με έδιωχνε ενώ της έλεγα «κατάλαβες τι έκανες; Χτύπησες το παιδί».
  • Πρόεδρος: Το είχε κάνει άλλες τρεις φορές όταν ανεβήκατε ξανά και σας έδιωχνε.
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος:Στο μυαλό μου το θολωμένο δεν περίμενε ότι μετά από τόσες ώρες… περίμενα ότι θα δω μια φυσιολογική αντίδραση. Αντί της αντίδρασης που περίμενα, κάτι έστω προς το θετικό από μέρους της, συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

Συνεχίζοντας την περιγραφή την ώρα του φόνου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Καρολάιν. Όπως είπε, εκείνη τον έβριζε και τότε αυτός πήρε το μαξιλάρι και το έβαλε στο κεφάλι της.

«Ανέβηκα πάνω της για να μη μπορεί με ευκολία να με χτυπήσει. Της έλεγα σε παρακαλώ ηρέμησε, χτύπησες το παιδί. Μετά από αυτό το χάος. Την πίεσα με το πρόσωπο στο μαξιλάρι. Πήγαινε να μου φωνάξει. Στα πρώτα δευτερόλεπτα το κεφάλι της δεν είναι προς το στρώμα. Έλεγε «σήκω, παράτα με, φυγε». Δε θέλω να πω χειρότερα. Κάποιες από τις κοινές βρισιές. Μετά πήρα το μαξιλάρι μου και το χρησιμοποίησα πάνω στο κεφάλι της. Δεν υπήρχε σκοπός εκείνη τη στιγμή. Δεν υπήρχε λογική. Μέσα στο μυαλό μου εκείνη την ώρα… δε μπορώ ακόμα να το εξηγήσω» ανέφερε.

  • Πρόεδρος: Έγινε κάτι που σας ανέβασε την ένταση;
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η αντίδραση της
  • Πρόεδρος: Τι θα έπρεπε να κάνει;
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Καλά έκανε. Εγώ περιγράφω τι έγινε. Ήταν τόσο θολωμένο το μυαλό μου. Με ρωτάτε τι προσπαθούσα να επιτύχω πιέζοντας το κεφάλι της γυναίκας μου με το μαξιλάρι και λέγοντας «μη ξαναχτυπήσεις τη μικρή».
  • Πρόεδρος: Δεν καταλαβαίνατε τι θα προκαλέσετε με το μαξιλάρι; Αναφερθήκατε σε ένα πλάσμα που λατρεύατε σα να είναι παρούσα.
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ακόμα τη λατρεύω. Ψάχνω να βρω λογική σε ένα σημείο που δεν υπάρχει.
  • Πρόεδρος: Εκείνη τη στιγμή δε σκεφτήκατε τον έρωτα σας για την κοπέλα; Δεν είχατε περίστροφο. Είναι η γυναίκα των ονείρων σας.
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δε σκέφτηκα κάτι με καθαρό μυαλό. Είχα μια έκρηξη χωρίς λογική.
  • Πρόεδρος: Εσείς θεωρείτε ότι αυτά που μας είπατε είναι τόσο σοβαρά και τόσο σπουδαία για να οδηγηθεί ένας άνθρωπος στο έγκλημα;
  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αυτό που λέω είναι αυτό που έγινε.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη