«Δεν θα ξεχάσω τη μητέρα μου και τις πλάκες με τα αδέλφια μου»: Ραγίζει καρδιές ο 12χρονος

by Τόνια Τζαφέρη
«Δεν θα ξεχάσω τη μητέρα μου και τις πλάκες με τα αδέλφια μου»: Ραγίζει καρδιές ο 12χρονος

Ανδραβίδα: Τι δήλωσε ο 12χρονος που αντίκρυσε την οικογένεια του δολοφονημένη

Είχε σοκάρει το άγριο έγκλημα με την δολοφονία μιας ολόκληρης οικογένειας στην Ανδραβίδα, η οποία δολοφονήθηκε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού το οποίο νοίκιαζε.

Για την κατάσταση του 12χρονου γιου του μίλησε ο πρώην σύζυγος του θύματος του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σημειώνεται πως ο ανήλικος γιος της οικογένειας θα μένει από και στο εξής με τον πατέρα του στην Αθήνα.

«Δεν θα ξεχάσω τη μητέρα μου και τις πλάκες με τα αδέλφια μου»: Ραγίζει καρδιές ο 12χρονος

Ο πατέρας του 12χρονου δήλωσε πως ο ανήλικος του είπε τα όσα σοκαριστικά είδε να συμβαίνουν στο σπίτι του στην Ανδραβίδα όπου έμενε με την μητέρα του, τον θετό πατέρα του αλλά και μετα δύο του μικρά αδελφάκια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 12χρονου από την Ανδραβίδα

“Δεν γνώριζα ότι είχε διαφωνίες με τον δράστη, είχα χωρίσει καιρό. Ο μικρός είναι λίγο καλύτερα. Δεν μίλησα με κανέναν από την Ανδραβίδα, εγώ πήρα το παιδί και έφυγα”, αποκάλυψε ο πρώην σύζυγος του θύματος μιλώντας στο Mega συμπληρώνοντας μάλιστα ότι τρόμαξε από αυτά που τού διηγήθηκε το παιδί.

“Με πήρε η αστυνομία του Πύργου τηλέφωνο (να πάω στην Ανδραβίδα). Το παιδί τώρα θα πάει σχολείο (στην Αθήνα) εκεί που πήγαινε, πριν χωρίσουμε. Ο μικρός μου είπε αυτά που είδε και αυτά που είπε στην αστυνομία.

Συγκλονίζει ο 12χρονος γιος του θύματος

Ο 12χρονος, διηγήθηκε όσα έζησε το τραγικό απόγευμα. “Θυμάμαι μόνο ότι χτυπούσα την πόρτα και την ώρα που χτυπούσα δεν άνοιγε κανείς. Λέω “μαμά για όνομα του Θεού, άνοιξε την πόρτα”. Δεν απαντάει κανείς. Πηδάω ένα φράχτη που πηδούσα καθημερινά, όταν η μαμά μου δεν ήταν σπίτι και λιγο πριν ανοίξω την κουρτίνα ακούω κάποιον να φεύγει τρέχοντας, να σηκώνεται από το κρεβάτι και να ανοίγει την πόρτα και να φεύγει, εκεί που βρέθηκαν τα πτώματα. Είδα τα αίματα, έπιασα με τα δάχτυλά μου και νόμιζα ότι έκανε εμετό, η μαμά μου είχε πυρετό εκείνη τη μέρα“, αποκάλυψε ο 12χρονος μιλώντας στο Mega.

“Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω στην Ανδραβίδα, αλλά αφού έγινε το συμβάν δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς”

“Λέω “μαμά τί έπαθες”, και δεν απαντάει κανείς. Στο μπάνιο δε βλέπω κανέναν. Παίρνω τον φακό, τον ανοίγω, αρχίζω να ουρλιάζω και πάω στους φίλους μου. Δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα. Βλέπω το ένα αδερφάκι μου το παίρνω, το πάω έξω και πάμε σε ένα μαγαζί 100 μέτρα πιο μακριά. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο…Δεν θα ξεχαστεί αυτό το συμβάν“, συμπλήρωσε.

“Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω στην Ανδραβίδα, αλλά αφού έγινε το συμβάν δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Δεν αισθάνομαι δυνατός, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Με το συμβάν, την έλλειψη της μάνας μου, τον αδερφό μου, δεν είναι και τόσο ωραίο”, πρόσθεσε ο 12χρονος, ενώ ανέφερε πως θα επισκεφθεί και παιδοψυχολόγο.

“Αυτό που θυμάμαι από τη μαμά μου είναι ότι κάθε φορά που ερχόμουν στην Αθήνα με έπαιρνε τηλέφωνο, αυτό δε θα το ξεχάσω.. Από τα αδέρφια μου τις πλάκες που κάναμε μαζί”, κατέληξε λέγοντας ο 12χρονος.

Προτεινόμενα