Δεν θέλω οι κόρες μου να γίνουν χοντρές σαν την Παπαρίζου – Θέλω να με βγάλουν ασπροπρόσωπη στην κοινωνία

Κείμενο για Παπαρίζου: Δεν θέλω οι κόρες μου να γίνουν σαν την Έλενα

Κείμενο για Παπαρίζου: «Έχω δύο κόρες 16 και 19 χρονών σωστά μοντελάκια. Όπως εγώ απέφευγα πάντα τα γλυκά, τα τηγανητά και τα λιπαρά και πρόσεχα τη διατροφή μου, έτσι έχω μάθει και σε εκείνες να κάνουν. Και εγώ στα 45 μου και οι κόρες μου, έχουμε πολύ ωραία σώματα. Με γυμναστική και σωστή διατροφή έχουμε καταφέρει πάνω απ’ όλα να είμαστε υγιείς, αλλά και να έχουμε μία όμορφη, εμφανίσιμη εικόνα»

«Χαίρομαι πολύ που όταν οι κόρες μου περπατάνε στο δρόμο, ο κόσμος τις θαυμάζει. Αυτό εξάλλου είναι το σωστό. Αλίμονο εάν το πάχος και τα παραπανίσια κιλά ήταν παράδειγμα προς μίμηση. Αλίμονο να λέγαμε «ουάου, τι τέλεια, μπράβο σου» σε κάθε χοντρό και χοντρή που βλέπαμε μπροστά μας και που προβάλει τα κιλά του/της σαν να είναι μαγκιά. Μαγκιά είναι το αδύνατο, γυμνασμένο, υγιές κορμί, όχι τα «ξίγκια» που μας πλασάρουν και μου έρχεται εμετός όταν τα βλέπω»

Η συνέχεια του κειμένου για την Έλενα Παπαρίζου και την εμφάνιση της

«Κοιτάζω αυτές τις μέρες στα social media όλα αυτά που γίνονται με την Παπαρίζου και την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision. Τι παράδειγμα παίρνει η νεολαία; Ότι τα χοντρά και γεμάτα κυτταρίτιδα μπούτια, οι φουσκωμένες, πλαδαρές, πεσμένες κοιλιές, τα μπράτσα που κρέμονται σαν ζελέ. Γενικά αυτή η απαίσια εικόνα είναι κάτι που πρέπει να το επικροτούμε και από πάνω; Τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια τη θαυμάζω, αλλά κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχε προσπαθήσει έστω και λίγο να διορθώσει την εικόνα της. Την κοίταζα πως ήταν τότε στη Eurovision του 2005 και πραγματικά τη χαιρόταν η καρδιά μου. Όχι, δεν θέλω οι κόρες μου να καταντήσουν έτσι»

«Εγώ κυρίες και κύριοι μου μεγαλώνω τις κόρες μου μόνη μου και θέλω να είναι μοντέλα. Θέλω να με βγάλουν ασπροπρόσωπη στην κοινωνία. Δεν θέλω δύο κορίτσια χοντρά που ο κόσμος θα τα κοιτάζει και θα τα λυπάται. Πέραν του ότι το πάχος είναι πολύ κακό για την υγεία του ανθρώπου, είναι και η εικόνα τους στη μέση που θέλω να είναι τέλεια και χαίρομαι γιατί το ίδιο θέλουν και εκείνες. Όταν σε γνωρίζει κάποιος, πρώτα έλκεται πρώτα από αυτό που βλέπει και μετά αναλόγως, ενδιαφέρεται ή όχι να σε γνωρίσει περαιτέρω σαν προσωπικότητα. Λέτε ότι «το φαί και τα κιλά είναι υγεία», αμ δεν είναι έτσι. Ανθ…υγεία είναι και πρόωρος θάνατος. Ακόμα και τώρα με τον κορονοϊό, πρώτοι οι παχύσαρκοι μας «αποχαιρετούν», έτσι και νοσήσουν και μετά οι αθλητικοί και οι γυμνασμένοι»

«Τώρα που καλοκαιριάζει οι χοντρούλες κοιτάξτε να σώσετε οτιδήποτε αν σώζεται, κυρίως για τον εαυτό σας και μετά για τους άλλους. Έχουμε βαρεθεί τις χοντρές και τους χοντρούς να απαιτούν να τους λέμε και μπράβο από πάνω. Υπάρχει και ένα όριο»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Σ.

Related posts

Αuτός είναι ο κατάλογος αμαρτıών της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Τpαγıκό, ήταν μόνο 19 χρονών: 33χρονος έβγαλε για φαγnτό φοıτήτρıα, τη σκóτwσε και μετά τη δiαμέλıσε με πρiόνı

Πριν λίγο ασύλληπτη τpαγωδiα που δεν χωράει ο νους στο Πασαλιμάνι